Prosta delovna mesta v podjetju Maeve d.o.o.

Podjetje Maeve d.o.o. je družba za finančno svetovanje, specializirana na področju osebnih financ, ki s svojimi strokovnjaki nudi možnost kvalitetnega osebnega svetovanja strankam. Temeljne dejavnosti podjetja so svetovanje, zastopanje in urejanje osebnega premoženja, priprava finančnih analiz, prenos in urejanje dokumentacij na področju bančništva, vrednostnih papirjev, plemenitih kovin ter investicijskega zavarovanja. Glavno gonilo podjetja so izkušeni finančni strokovnjaki, ki so svoje izkušnje nabirali v velikih finančnih inštitucijah in ga neprestano dopolnjujejo z učenjem ter pridobivanjem novih znanj in izkušenj.
Pomožne dejavnosti za zavarovalništvo in pokojninske sklade.
Naslov Gradišče I 134
Pošta1291
PoštaŠkofljica
DejavnostPodjetniške in poslovne storitve
Število zaposlenih0 zaposlenih
Davčna št.40708586
Matična št.3679691000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/MAEVE-D-O-O

Vizija

Vizija podjetja Maeve d.o.o. je zagotavljati celovito ponudbo s področja financ, ki pomaga ljudem optimizirati, organizirati in posledično izboljšati finančno situacijo. Vse naše delovanje je usmerjeno v plemenitenje premoženja naših strank ter zagotavljanje strokovnega svetovanja in pomoči v vseh finančnih situacijah.

Storitve in/ali izdelki

- bančni produkti, - finančno svetovanje, - naložbe, - pravne storitve, - varčevanje za otroka, - nepremičninski inženiring in - upravljanje premoženja.