Prosta delovna mesta v podjetju M SORA d.d.

V današnji pravno organizacijski obliki deluje M SORA d.d. od oktobra 2006 dalje. Dejavnosti M SORE d.d. so: - lesna dejavnost: proizvodnja in prodaja oken - trgovska dejavnost: veleprodaja materialov za stavbno pohištvo, prodaja gradbenega materiala in repromateriala za kmetijstvo, prodaja tehničnega blaga, blaga za dom (belo tehniko, gospodinjski aparati), maloprodaja živil in gospodinjskih potrebščin. Lastniki M SORE d.d. so KGZ M SORA z.o.o., zaposleni in zadružniki. Podjetje M SORA ima tudi 5 hčerinskih firm: Norica Žiri, M SORA Tirana in M SORA Priština, M SORA Fenster, M SORA Finestre. Današnji časi, ki zahtevajo od nas vedno večjo odličnost, delo brez napak, ko se moramo vsak dan boriti za konkurenčnost na domačem in tujih trgih, nas zavezuje k še večji odgovornosti za kakovostno delo. Še naprej si želimo razvijati dobre odnose z našimi poslovnimi partnerji in ustvarjati delovno okolje, v katerem bodo naši zaposleni z veseljem razvijali svoje sposobnosti in jih izkoriščali pri svojem delu. Z znanjem iz preteklosti, izkušnjami in novimi znanji se nameravamo utrditi na naših obstoječih trgih ter razširiti svoje poslovanje tudi na nove trge.

Naslov Trg svobode 2
Pošta4226
PoštaŽiri
Telefon04 5050300
Emailinfo@m-sora.si
Spletna stranm-sora.si/si/
DejavnostKmetijstvo, poljedelstvo in sadjarstvo; Krovstvo, kleparstvo in tesarstvo; Lesna dejavnost; Mizarstvo; Stavbno pohištvo
Število zaposlenih150 do 199 zaposlenih
Davčna št.55289070
Matična št.2235102000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/M-SORA-D-D

Vizija

Poslanstvo M SORE V podjetju M SORA skrbimo za dolgoročno varnost zaposlenih. V današnjem svetu je uspešnost poslovanja pogoj za varnost. Uspešnost in visoko konkurenčno sposobnost bomo zagotovili s stalnim vlaganjem v strokovno izobraževanje zaposlenih, razvoj novih izdelkov in sodobno tehnološko opremo. Vizija M SORE Prihodnji razvoj podjetja M SORA bo temeljil predvsem na dveh stebrih: - Stavbnem okovju skupaj z Norico, kjer želimo prodajno funkcijo nadgraditi s svetovanjem in servisom; - Mizarstvu, kjer želimo razviti, izdelovati in tržiti najboljša okna v Sloveniji. V prihodnosti želimo nadgraditi in povezati obe enoti s skupnim inženiringom. Postati želimo najboljši strokovnjak za okna v Sloveniji.