Prosta delovna mesta v podjetju LIP BLED, d.o.o.

Podjetje LIP BLED, d.o.o. je moderno podjetje z več kot šestdesetletno tradicijo na področju lesne industrije. Svojo začetno dejavnost, žagarstvo, je od leta 1948 skozi neprestani razvoj obogatilo z zahtevnimi programi končnih proizvodov. Podjetje LIP BLED je največji izvoznik slovenske lesne industrije. Več kot tri četrtine proizvodnje je namenjeno izvozu, predvsem na zahtevne zahodne in srednjeevropske trge. Proizvodnja je na najvišjem tehnološkem nivoju in več kot 30-letno sodelovanje z nemškim trgom je pripomoglo k temu, da podjetje LIP BLED izdeluje visoko kakovostne izdelke, ki so prijazni uporabnikom in okolju. Posebno pozornost LIP BLED posveča skrbi za odgovoren odnos do narave, kar dokazuje uporaba naravi in ljudem prijaznih materialov.

Naslov Rečiška cesta 61A
Pošta4260
PoštaBled
Telefon04 5795000
Emaillipbl@lip-bled.si
Spletna stranlip-bled.si/
DejavnostLesna dejavnost; Stavbno pohištvo; Trgovina
Število zaposlenih200 do 249 zaposlenih
Davčna št.92815146
Matična št.2284804000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/LIP-BLED-D-O-O

Vizija

Vizija LIP BLED d.o.o. bo uspešno in prepoznavno mednarodno podjetje, ki bo imelo vodilni položaj v Sloveniji in JV Evropi in bo odigralo ključno vlogo v procesu koncentracije in preoblikovanja lesne industrije na tem območju. LIP BLED bo pomemben akter v lesno predelovalni industriji v EU . V Sloveniji in na trgih JV Evrope bomo zgradili prepoznavno blagovno znamko lipbled. Poslanstvo Poslanstvo podjetja je dvigniti nivo zadovoljstva in kulture bivanja kupca. Značilnost naših izdelkov in storitev bo tudi v prihodnje najvišja možna raven kakovosti v najširšem smislu. Pri tem bomo upoštevali želje kupcev po najvišji kvaliteti izdelkov, dobavljenih ob pravem času in po konkurenčni ceni. Vsi zaposleni v podjetju LIP BLED d.o.o. bomo s poštenim odnosom, iniciativnostjo, marljivostjo in vso odgovornostjo zagotavljali uresničitev slogana "Pesem gozda v vašem domu", tako v podjetju, kot pri kupcih.

Storitve in/ali izdelki

Prodajni program obsega glavne skupine izdelkov: notranja vrata, vhodna vrata, okna in balkonska vrata, okenske police, senčila, parketi in laminati, okovje za stavbno pohištvo, pohištvo iz masivnega lesa in opažne plošče za gradbeništvo in nosilci.