Lek d.d.

Med najboljšimi na svetu

Vsak med nami si želi delati v podjetju, ki je v nečem najboljše na svetu. Ekipa Leka je eden ključnih delov Novartisa, vodilne svetovne farmacevtske družbe. Skupaj gradimo in ohranjamo ugled dinamične, etične in zaupanja vredne farmacevtske družbe.

Lekove korenine so slovenske, krila mednarodna. Dejavno soustvarjamo slovenski razvojno-raziskovalni prostor, standarde odličnosti pa postavljamo tudi globalno. Smo vodilni globalni razvojni center za tehnološko zahtevne izdelke in tehnologije, eden ključnih globalnih proizvodnih centrov za učinkovine in zdravila, kompetenčni center za razvoj vertikalno integriranih izdelkov, kompetenčni center Sandoza pri razvoju in proizvodnji biofarmacevtskih izdelkov, center oskrbe za mednarodne trge.

Na svetu skoraj ni države, kjer ne bi našli izdelkov z oznako 'narejeno v Sloveniji’. Izdelke, narejene v Leku, najdemo v 160 državah po vsem svetu.

Vse, kar delamo, delamo v dobro ljudi in z dobrimi ljudmi. Z najboljšimi sodelavkami in sodelavci.

V naši družbi iščemo sodelavce, ki so pripravljeni na izzive, si želijo novih izkušenj in znanj ter razmišljajo izven ustaljenih okvirjev.

Davčna št.87916452
Matična št.1732811
Spletna stranhttps://www.lek.si
NaslovVerovškova ulica 57
Pošta1526
KrajLjubljana - Lek