Lassana d.o.o.

Prosta delovna mesta v podjetju Lassana d.o.o.

Frizersko podjetje Lassana s koreninami iz leta 1953, je na področju frizerstva in pedikure podjetje z dolgoletno tradicijo, široko mrežo salonov po Ljubljani in strokovno usposobljenimi delavci. Našli nas boste na 14 lokacijah v Ljubljani, kjer bomo poskrbeli za vašo pričesko, ličenje, nohte in stopala.

Naši frizerji in pedikerji vam nudijo širok spekter kvalitetnih storitev. Znanje izpopolnjujemo doma in v tujini pri priznanih frizerskih hišah kot sta Tony&Guy in Vidal Sassoon. Ustanovili smo izobraževalni center Lassana Akademija, kjer se v sodelovanju s svetovno priznanimi strokovnjaki in kreativnim timom izpopolnjujemo in spremljamo modne trende, da lahko zadovoljimo tudi najzahtevnejše stranke. Naš kreativni tim dvakrat na leto predstavi tudi kolekcije modnih pričesk, ki nastanejo izpod škarij in čopičev naših frizerjev. Prav tako spremljamo novosti s področja kozmetike in pedikure.

Naslov Cankarjeva cesta 3
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 4224640
Emailinfo@lassana.si
Spletna stranlassana.si
DejavnostFrizerska dejavnost; Manikura in pedikura; Kozmetična dejavnost; Nega telesa; Poroke in svečanosti; Spletna trgovina in prodaja po telefonu
Število zaposlenih100 do 149 zaposlenih
Davčna št.76415333
Matična št.5067430000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/LASSANA-D-O-O

Vizija

Želimo postati vodilno podjetje na področju frizerstva in pedikure v Sloveniji ter biti prepoznavni tudi v evropskem prostoru. Z rednim strokovnim izobraževanjem ne želimo le hoditi v koraku s svetovnimi trendi, temveč jih tudi soustvarjati ter znanje prenašati na širšo frizersko stroko. Z vrhunsko strokovno ponudbo in profesionalnim odnosom želimo doseči najvišji možen nivo zadovoljstva naših strank.

Cilji

Želimo, da je vsak naš salon konkurenčen v svojem okolju. Stremimo k temu, da je razmerje med ceno in kvaliteto storitve boljše, kot pri konkurenci. Poudarek naj bo zlasti na kvaliteti storitev ter pestrosti ponudbe. Poleg klasičnih frizerskih storitev pa morajo naši saloni nuditi tudi strokovno svetovanje, ličenje, manikiro in druge lepotilne posege ter prodajati kozmetični material strankam za dnevno nego na domu. Želimo postati tudi največji ponudnik kozmetičnega in frizerskega materiala v Sloveniji.

Storitve in/ali izdelki

- Frizerstvo - Pedikura - Nega telesa in obraza - Podaljševanje las - Manikira - Epilacija - Mezoterapija

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.