Prosta delovna mesta v podjetju Kozmetika Kahne d.o.o.

Kozmetika Kahne je bila ustanovljena že leta 1987 in od takrat deluje kot družinsko podjetje. Ves svoj obstoj je znamka prepoznavna po visoko kakovostnih in učinkovitih izdelkih za nego obraza, ki so zasnovani na naravnih sestavinah, ter po strokovnem pristopu pri opravljanju kozmetično fizioterapevtskih storitev. Izdelki Kozmetike Kahne so rezultat lastnega razvoja in sodelovanja z uglednimi tujimi laboratoriji. Brez kontinuiranega spremljanja tehnologije in zagotavljanja visoke kakovosti se ne bi mogli obdržati v konkurenčnem boju s svetovnimi multinacionalkami. Na področju podlag pred kremami je Kozmetika Kahne med vodilnimi proizvajalci v svetu, saj se podlage za nanos pred kremami (hialuron, morski izvlečki, aminokisline, beljakovine, peptidi, vitamini, liposomi, antioksidanti) zaradi ustrezne kemijske sestave vežejo v celice. Tako so učinki izdelkov vidni in merljivi v izjemno kratkem času. Izdelki so dermatološko testirani, patentirani in imajo dokazano učinkovitost. Izdelki niso testirani na živalih, prav tako niso testirane na živalih njihove sestavine. Proizvodnja, postopki, sestavine in končni izdelki ustrezajo EU direktivam, ki urejajo področje kozmetike in so podvrženi stalnemu nadzoru. Kozmetično fizioterapevtski center Kahne deluje v Ljubljani (Zupančičeva jama) in v Rimskih toplicah (nov objekt Rimskih term). Zaradi izpolnjevanja mednarodnih standardov je pridobil mednarodno registracijo CIDESCO, kar ga je uvrstilo med 159 elitno usposobljenih CIDESCO centrov v svetu. Storitve so visoko kakovostne nege obraza in telesa, ki jih sproti dopolnjujejo novi trendi. Center dosega velike uspehe pri problematičnih, aknastih, alergičnih in starajočih kožah. Strokovno osebje centra Kahne se ponaša z doseženimi uspehi preoblikovanja postave. Dokaz kakovosti izdelkov in storitev Kozmetike Kahne so zadovoljni uporabniki in številna priznanja, ki so nam bila podeljena.
Kozmetična dejavnost. Zdravstvo. Manikura in pedikura.
Naslov Dom in vrt 21A
Pošta1420
PoštaTrbovlje
Telefon03 5631880
Emailinfo@kozmetikakahne.com
Spletna strankozmetikakahne.com/
DejavnostKozmetična dejavnost; Zdravstvo; Manikura in pedikura
Število zaposlenih3 ali 4 zaposleni
Davčna št.86106961
Matična št.5290376000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/KOZMETIKA-KAHNE-D-O-O

Vizija

Zaupanje gradimo že od leta 1987. Želimo ostati in še utrditi svoj položaj enega ključnih proizvajalcev kozmetike ter ponudnikov kozmetičnih storitev na slovenskem trgu v smislu vrhunske kvalitete, inovativnosti v svetovnem merilu, dostopnosti izdelkov in storitev širokemu krogu ljudi ter ustvarjanju zadovoljstva strank in zaposlenih. Naš cilj je, da nas spoznate kot zaupanja vrednega partnerja, ki bo zadovoljil vaša pričakovanja. Naše poslanstvo je zadovoljiti pričakovanja vsakega uporabnika po lepem, urejenem in zdravem videzu obraza in telesa in to na podlagi varnih, preizkušenih in učinkovitih preparatov in postopkov.

Storitve in/ali izdelki

- nega obraza, - infrardeči hladni laser, - bioresonančna komora, - manikura, pedikura, depilacija, - preoblikovanje telesa in - Spa Jet.