Prosta delovna mesta v podjetju Konica Minolta Slovenija d.o.o.

Filozofija The Creation of New Value Naša filozofija je ustvarjanje nove vrednosti, za naše stranke, za nas same, zaposlene, skratka vse, ki so kakor koli povezani s podjetjem Konica Minolta.

Kot vodilni ponudnik izdelkov in rešitev na področju pisarniških aparatov za izpisovanje in na področju produkcijskega (digitalnega) tiska, si Konica Minolta prizadeva ponuditi izdelke, storitve in rešitve, ki so bistvenega pomena za vas. Poseben poudarek je na upravljanju z dokumenti in poslovnih rešitvah tako v pisarni kot v proizvodnih/produkcijskih okoljih, s posebnim povdarkom na področju proizvodnje barvnih produktov, storitev in rešitev.

Naslov Dunajska cesta 167
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 5680500
Emailinfo@konicaminolta.si
Spletna strankonicaminolta.si
DejavnostBiro oprema in servis; Računalništvo in informatika
Število zaposlenih20 do 49 zaposlenih
Davčna št.27495345
Matična št.5475716000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/KONICA-MINOLTA-SLOVENIJA-D-O-O

Vizija

Vizija Biti inovativna korporacija, ki si prizadeva ustvarjati navdihujoče produkte in storitve na področju upodabljanja, hkrati pa biti tudi globalno podjetje, ki je vodilno na trgu naprednih tehnologij in zanesljivosti.

Cilji

Komunikacijsko sporočilo Giving Shape to Ideas Naš cilj je vedeti, kaj naše stranke mislijo; razumeti njihove potrebe videne iz njihove perspektive, reševati težave s katerimi se soočajo, tako da samo obliko idejam (Giving Shape to Ideas), ki prispevajo k boljši prihodnosti za vse nas.

Storitve in/ali izdelki

Konica Minolta Business Technologies S pomembnostjo vizualne informacije, za katero se pričakuje močno povečanje v bližnji prihodnosti, si Konica Minolta prizadeva ustvariti poslovno okolje, kjer lahko ljudje učinkoviteje komunicirajo z uporabo slike. Glavni trendi vključujejo sistemizacijo, mreženje in barvni tisk, katerega Konica Minolta podpira z oblikovanjem poslovne opreme s širšo paleto zmogljivosti in okrepljeno večnamenskostjo – odgovorja trendom za rastočo raznolikost v podobi informacijskih izdelkov in skrbi za povezane vzorce uporabe in potrebe.