Prosta delovna mesta v podjetju KMS d.o.o.

Smo ekskluzivni zastopnik nemškega podjetja Krauss Maffei iz Muenchna za Slovenijo in Hrvaško. Krauss Maffei je edino podjetje, ki ima v svojem proizvodnem programu tri najpomembnejše tehnologije: brizganje, ekstruzijo in reakcijsko tehniko. Našim kupcem ponujamo tudi stroje za brizganje gume LWB, opremo za avtomatizacijo, kot so dozirne, mešalne, sušilne in transportne naprave Colortronic, temperirne naprave Single, roboti in manipulatorji Sepro ter oprema za skladiščenje umetnih mas Achberg. KMS je tudi zastopnik za najmodernejšo opremo za obdelavo kovin. Prodajamo strojne žage Behringer, obdelovalne stroje Vernet Behringer, CNC obdelovalne stroje Heller in Spinner, avtomatske stiskalnice Schuler Pressen, stroje za honanje Nagel in druge stroje po zahtevah naših kupcev.
Trgovina na debelo z drugimi napravami in opremo.
Naslov Poslovna cona A 34
Pošta4208
PoštaŠenčur
Telefon04 2516150
Emailkms@siol.net
Spletna strankms.si/
DejavnostTrgovina
Število zaposlenih5 do 9 zaposlenih
Davčna št.12659703
Matična št.1391640000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/KMS-D-O-O

Vizija

KMS je uspešno in uveljavljeno podjetje, specializirano predvsem za področje brizganja plastičnih mas. Zastopamo znane svetovne proizvajalce opreme za predelavo plastike in tudi proizvajalce opreme za obdelavo kovin. Svojim partnerjem ponujamo kakovostno opremo za predelavo umetnih materialov in obdelavo kovin, individualno svetovanje, hitre in strokovne rešitve. Naš cilj je ostati dolgoročen partner in aktivni udeleženec pri posodabljanju proizvodnje v podjetih.

Storitve in/ali izdelki

Proizvodi: - Stroji za predelavo plastičnih mas. - Stroji za obdelavo kovin. Storitve: - Zagoni in servisiranje. - Svetovanje. - Šolanje.