Prosta delovna mesta v podjetju Juma logistika d.o.o.

Smo podjetje, ki ponuja storitve v sklopu logistike, predvsem na področju skladiščenja in transporta. V skladu z osnovnim vodilom stremimo k zadovoljevanju specifičnih potreb odjemalcev in diferenciaciji svoje ponudbe na področju logistike. V podjetju se zavedamo, da je kakovost storitev ključ do uspeha, zato smo strateško usmerjeni k doseganju še višje kakovosti storitev ter trajnostnega razvoja v svoji dejavnosti.
Storitve na področju logistike in transporta.
Naslov Leskoškova cesta 4
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 5862270
Emailinfo@jumalogistika.si
Spletna stranjumalogistika.si/
DejavnostPrevozništvo in transport; Skladišča
Število zaposlenih5 do 9 zaposlenih
Davčna št.76407748
Matična št.1640607000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/JUMA-LOGISTIKA-D-O-O

Vizija

VIZIJA: Naša vizija je ustvariti ali postati ključni del kvalitetnega, zanesljivega in odzivnega sistema zunanjega upravljanja logistike za srednja in mala trgovska podjetja na področju Slovenije, ki so orientirana na domači in globalni trg. To bomo dosegli z usmerjanjem na potrebe kupca, učinkovitim upravljanjem potrebnih virov ter trajnostnim razvojem v svoji dejavnosti. POSLANSTVO: Naše poslanstvo je zadovoljevanje kupcev v smeri celovite ponudbe logističnih storitev in s tem optimiranje njihovega poslovanja. VREDNOTE: Zavzemanje za uspešen partnerski odnos do vseh, ki so povezani s podjetjem, prilagodljivost, zanesljivost, odzivnost in natančnost, prijaznost ter pozitivna naravnanost, so naše vrednote s katerimi ga uresničujemo.

Storitve in/ali izdelki

- skladiščne storitve (hramba blaga, komisioniranje, itd.), - transportne storitve (izvajanje in organiziranje kopenskih prevozov, itd.) in - ostale logistične storitve (svetovanje na področju logistike, špediterske storitve, itd.).