Prosta delovna mesta v podjetju J.u.A. Frischeis d.o.o.

Skupina JAF: J.u.A. Frischeis GmbH sta leta 1948 ustanovila Josef in Antonia Frischeis kot družinsko podjetje, ki se je ukvarjalo s trgovino in rezanim lesom. Danes ima JAF s svojimi 52 poslovalnicami, več kot 3000 zaposlenimi v 19 državah, vodilno vlogo v veleprodaji lesa in lesnih tvoriv. Podjetje J.u.A. Frischeis svojim kupcem zagotavlja zanesljivo in kvalitetno oskrbo lesnih repromaterialov, prav tako pa razpolaga z močno logistiko in modernimi centri za predelavo lesa. J.u.A. Frischeis Slovenija: Leta 2003 sta se kot prvi dve poslovalnici v Sloveniji odprli v Ljubljani in Murski Soboti, leta 2006 pa je sledilo še odprtje tretje poslovalnice v Celju. Naš prodajni program temelji na furnirju, lesu, vezanih ploščah, oplemeniti iverki in ostalem ploskovnem materialu, v naši poslovalnici v Šempetru pri Celju pa nudimo tudi usluge razreza in robljenja oplemenitenih iverk.

Nespecializirana trgovina na debelo.

Naslov Celovška cesta 492
Pošta1210
PoštaLJUBLJANA-ŠENTVID
Telefon01 3207460
Emailinfo@frischeis.si
DejavnostTrgovina; Lesna dejavnost
Število zaposlenih20 do 49 zaposlenih
Davčna št.28197542
Matična št.5871417000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/J-U-A-FRISCHEIS-D-O-O

Vizija

J.U.A. Frischeis d.o.o. želi še naprej ostati, kot eden izmed vodilnih ponudnikov lesa in lesnih tvoriv v Sloveniji. Z izkušenostjo in zrelostjo, a hkrati mladostno ambicioznostjo načrtujemo prihodnje korake, rast in razvoj podjetja tudi v prihodnosti. Skupina JAF svojim več kot 3000 zaposlenim nudi zanesljivo in stabilno zaposlitev. Podjetje se zaveda, da so zadovoljni in delavno uspešni zaposleni ključni dejavnik za uspeh podjetja, zato neprestano vlaga v njihovo usposabljanje in izobraževanje, prav tako pa jim je zagotovljena možnost napredovanja in rast s podjetjem.

Cilji

Poslovna strategija podjetja temelji na stalni in stabilni rasti podjetja, ki jo udejanjamo z: • hitra odzivnost in kvaliteta opravljenih storitev, • stalen razvoj in optimiranje procesov v podjetju, • trajno zniževanje stroškov, • stabilna rast dodane vrednosti, • povečevanje konkurenčne sposobnosti, • ciljno razvijanje procesov in vodenje zaposlenih, • odgovoren odnos do zaposlenih, kupcev ter okolja.

Storitve in/ali izdelki

- Vezane plošče. - Ploskovni material. - Rezan les. - Gradbeni les. - Furnir. - Razrez in robljenje. - Talne obloge. - Notranja vrata. - Lesene fasade.