J.u.A. Frischeis d.o.o.

Skupina Frischeis: J.u.A. Frischeis GmbH sta leta 1948 ustanovila Josef in Antonia Frischeis kot družinsko podjetje, ki se je ukvarjalo s trgovino in rezanim lesom. Danes ima Frischeis s svojimi 52 poslovalnicami, več kot 1800 zaposlenimi v 14 državah srednje evrope, vodilno vlogo v veleprodaji lesa in lesnih tvoriv. Podjetje J.u.A. Frischeis svojim kupcem zagotavlja zanesljivo in kvalitetno oskrbo lesnih repromaterialov, prav tako pa razpolaga z močno logistiko in modernimi centri za predelavo lesa. J.u.A. Frischeis Slovenija: Leta 2003 sta se kot prvi dve poslovalnici v Sloveniji odprli v Ljubljani in Murski Soboti, leta 2006 pa je sledilo še odprtje tretje poslovalnice v Celju. Naš prodajni program temelji na furnirju, lesu, vezanih ploščah, oplemeniti iverki in ostalem ploskovnem materialu, v naši poslovalnici v Šempetru pri Celju pa nudimo tudi usluge razreza in robljenja oplemenitenih iverk.

Nespecializirana trgovina na debelo.

Davčna številka podjetja28197542
Matična številka5871417000
Spletna stranhttp://www.frischeis.si/
Zaposlenih20 - 49
NaslovCelovška cesta 492
Pošta1000
KrajLjubljana

Vizija J.U.A. Frischeis d.o.o. želi še naprej ostati, kot eden izmed vodilnih ponudnikov lesa in lesnih tvoriv v Sloveniji. Z izkušenostjo in zrelostjo, a hkrati mladostno ambicioznostjo načrtujemo prihodnje korake, rast in razvoj podjetja tudi v prihodnosti. Skupina Frischeis, svojim več kot 1800 zaposlenim ljudem nudi zanesljivo in življensko zaposlitev. Podjetje se zaveda, da so zadovoljni in delavno uspešni zaposleni ključni dejavnik za uspeh podjetja, zato neprestano vlaga v njihovo usposabljanje in izobraževanje, prav tako pa jim je zagotovljena možnost napredovanja in rast s podjetjem.

Cilji Poslovna strategija podjetja temelji na stalni in stabilni rasti podjetja, ki jo udejanjamo z: • hitra odzivnost in kvaliteta opravljenih storitev, • stalen razvoj in optimiranje procesov v podjetju, • trajno zniževanje stroškov, • stabilna rast dodane vrednosti, • povečevanje konkurenčne sposobnosti, • ciljno razvijanje procesov in vodenje zaposlenih, • odgovoren odnos do zaposlenih, kupcev ter okolja.

Storitve in/ali izdelki - Vezane plošče. - Ploskovni material. - Rezan les. - Gradbeni les. - Furnir. - Razrez in robljenje.