Prosta delovna mesta v podjetju Intehna d.o.o.

Podjetje INTEHNA, d.o.o., je bilo ustanovljeno leta 1995 in ima svoj sedež v industrijski coni Trzin. Na začetku se je največ ukvarjalo s prodajo brusnega orodja za vse vrste kovinske industrije, kasneje pa smo dejavnost razširili še na rezna orodja iz kovinskih karbidov in HSS materialov, ki se uporabljajo za odrezovanje, CNC- struženje in zarezovanje, vrtanje, rezkanje, izdelavo utorov, navojev in najrazličnejše vrste vpenjalnega orodja

Poleg tega naš program obsega tudi vse vrste merilnega orodja, raziglevalce, pribor za obdelavo orodja z erozijo ter vse vrste priključkov, cevi in šob za hladilne sisteme.

Naša dobavitelja trdokovinskega orodja imata centralni skladišči v Belgiji in Franciji, kar nam omogoča dobavo večine orodja v dveh do treh dneh.

Za lažje pokrivanje področja severovzhodnega dela Slovenije imamo predstavništvo tudi v Mariboru. Preko svojega podjetja INTEHNA Zagreb delujemo na Hrvaškem, preko podjetja INTEHNA Beo pa tudi v Srbiji in Črni gori. V začetku leta 2003 je INTEHNA, d.o.o. , postala del skupine IMC, ki je vodilni svetovni proizvajalec orodij za obdelavo kovin. Na ta način smo svojo ponudbo še razširili in omogočili še boljše dobavne in prodajne pogoje našim strankam.

Naslov Špruha 40
Pošta1236
PoštaTrzin
Telefon01 5809260
Emailintehna@siol.net
DejavnostKovinski izdelki in oprema
Število zaposlenih10 do 19 zaposlenih
Davčna št.28433696
Matična št.5865247
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/INTEHNA-D-O-O