Prosta delovna mesta v podjetju INPRO d.o.o. Novo mesto

Inpro d.o.o. Novo mesto se že od leta 1991 uspešno ukvarja s projektiranjem in izvajanjem vseh vrst strojnih inštalacij, s posebnim poudarkom na sistemih zračnega hlajenja in ogrevanja. Leta 1995 smo začeli tudi s ponudbo najema mobilnih sistemov za klimatiziranje večjih objektov, ki jih danes poznamo pod skupnim nazivom KlimaRent. KlimaRent je danes hitro rastoč in dinamičen poslovni sistem s predstavništvi v večini držav srednje in jugovzhodne Evrope. S široko paleto izdelkov za obdelovanje mikroklime v zaprtih prostorih predstavlja vodilno blagovno znamko za izposojo klimatizacijske tehnike na področju srednje in jugovzhodne Evrope. V letu 2006 smo se na lokalnem in širšem srednje-evropskem trgu uveljavili tudi kot ponudnik prodaje, montaže in servisiranja t.i. split sistemov INVENTOR.

Inštaliranje pri gradnjah.

Naslov Loke 4
Pošta8351
PoštaSTRAŽA
Telefon07 3084850
Emailinfo@inpro.pro
Spletna stranklimarent.com/
DejavnostKlima in prezračevanje; Projektiranje; Skladišča; Zaključna dela v gradbeništvu
Število zaposlenih20 do 49 zaposlenih
Davčna št.89639804
Matična št.5514347000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/INPRO-D-O-O-NOVO-MESTO

Vizija

Naše poslanstvo: Zagotavljati celovite rešitve na področju vseh vidikov obdelave zraka v vseh vrstah objektov. Naša vizija: Postati najbolj konkurenčen ponudnik rešitev na področju klimatizacije v regiji JV Evrope.

Storitve in/ali izdelki

- Projektiranje strojnih in elektro instalacij. - Kanalni klimatizacijski sistemi za večje objekte. - Split sistemi za bivalne in poslovne prostore. - KlimaRent - izposoja klimatizacijske tehnike. - Energetski pregledi - hitra diagnostika s predlogi ukrepov. - itd.