Prosta delovna mesta v podjetju Inles d.d.

INLES d.d. je največji slovenski proizvajalec in izvoznik fasadnih elementov (okna, vhodna vrata), ki ima več kot 55-letno tradicijo na področju lesne predelave in nekajletno tradicijo pri izdelavi fasadnih elementov iz drugih materialov (plastika, aluminij) ter različnih kombinacijah le-teh (les-aluminij, plastika-aluminij). INLES d.d. proizvaja tudi senčila iz vseh navedenih materialov (polkna, rolete).
Področje Inlesovega delovanja je proizvodnja in trženje izključno naročniških programov: - lesena okna, vhodna vrata, polkna, - plastična okna, vhodna vrata, polkna, - aluminijasta okna, vhodna vrata, polkna, - les - aluminij okna, vhodna vrata, - plastična-aluminij okna, - senčila (rolete, žaluzije...), - trgovsko blago (notranja vrata, police.), - montaža in poprodajne storitve.
Naslov Kolodvorska ulica 22
Pošta1310
PoštaRibnica
Telefon01 8377100
Emailinfo@inles.si
Spletna straninles.si
DejavnostStavbno pohištvo; Trgovina
Število zaposlenih200 do 249 zaposlenih
Davčna št.14775069
Matična št.5103126
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/INLES-D-D

Vizija

Poslanstvo INLES-a je v prvi vrsti naslednje: - zagotavljanje zadovoljstva kupcev, lastnikov, zaposlenih, poslovnih partnerjev in okolja z vse večjo pripadnostjo in povezanostjo z poslovnim sistemom INLES. - dolgoročno zagotavljanje povprečne branžne profitabilnosti prodajnih prihodkov in donosnosti kapitala, z naraščajočimi stopnjami rasti, - proizvodnja in prodaja visokokakovostnih, tržno aktualnih izdelkov z razpoznavno identiteto. INLES je že s pričetkom sanacije vseskozi zasledoval in uresničeval jasno vizijo, ki je v tem, da je INLES celoviti ponudnik fasadnih elementov, znan po širini programa in podizvedb, fleksibilnosti ponudbe, kvaliteti, zanesljivosti in aktualnosti programov v razvojnem smislu. Kriterij za uresničevanje in potrjevanje vizije so zadovoljni kupci, rast tržnih deležev na ključnih trgih, rast obsega prodaje v celoti in nenazadnje pozitivni rezultati poslovanja in dolgoročna rast vrednosti INLES-a in delnic.