Prosta delovna mesta v podjetju Indenna dvigala d.o.o. Ljubljana

Podjetje Indenna dvigala d.o.o. Ljubljana je bilo ustanovljena leta 2001. V tem obdobju je postala priznani dobavitelj industrijskih dvigal na slovenskem in tujem tržišču. Tržišče nas pozna po zastopstvih priznanih proizvajalcev na področju industrijskih dvigal ter dvižnih komponent.
Proizvodnja dvigalnih in transportnih naprav.
Naslov Prevale 7
Pošta1236
PoštaTrzin
Telefon01 5421413
Emailinfo@indenna.si
Spletna stranindenna.si/
DejavnostDvigalne in transportne naprave; Gradbena mehanizacija; Gradbeništvo; Kovinski izdelki in oprema
Število zaposlenih10 do 19 zaposlenih
Davčna št.17178258
Matična št.1606042000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/INDENNA-DVIGALA-D-O-O

Vizija

VIZIJA: Delujemo, da bi postali eden od vodilnih distributerjev v Sloveniji in trgih nekdanje Jugoslavije na področju dvižne in transportne tehnike. Da bi uspeli pri tem smo odprli podružnice v Zagrebu, Beogradu, Gračanici in Skopju ter organizirali svojo lastno servisno službo. POSLANSTVO: Ukvarjamo se izključno z dvigalno tehniko ter na podlagi več kot 1300 predanih dvigal lahko trdimo, da smo dosegli visoko specializacijo. Strukture naših kadrov pri visoki stopnji izobrazbe in motivacije omogočajo kvalitetne projektne rešitve. Tržišče nas pozna po zastopstvu priznanih proizvajalcev na področju industrijskih dvigal/žerjavov ter komponent.

Cilji

8 glavnih prednosti našega podjetja: 1. Specializacija na področju industrijskih dvigal. 2. Reference – dobavljeno preko 1350 dvigal. 3. Optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. Vgrajujemo samo komponente zahodno-evropske kakovosti naših poslovnih partnerjev in principala. 4. Delujemo internacionalno – prisotni smo na tržišču Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Romunije, Rusije, Makedonije, Belorusije itd. 5. Izkušena in strokovno podkovana kadrovska struktura omogoča izvedbo kompleksnih projektov. 6. Dobro finančno stanje omogoča uspešno realizacijo projektov z ustreznim zavarovanjem posla. 7. Fleksibilnost – razvita mreža poslovnih partnerjev in poddobaviteljev omogoča prilagajanje postavljenim nalogam. 8. Inovativni pristop do kupca – svetujemo izbor ter nabavo primerne opreme, ki je najugodnejša za kupca.

Storitve in/ali izdelki

- Dobava, montaža in testiranje kompletnih mostnih, portalnih dvigal, žerjavov s pripadajočo konstrukcijo za proge. - Dobava komponent monorailov, konzolnih, mostnih in portalnih dvigal s projektom in delavniško dokumentacijo. - Izdelava idejnih projektov in študija transportnih in logističnih problemov. - Projektno in delavniško dokumentacijo za jeklene konstrukcije, katere kupec želi izdelati v lastni režiji. - Demontaža stare in montaža nove opreme na isti ali novi lokaciji. - Modernizacija obstoječe opreme. - Servis dvižne opreme.