Prosta delovna mesta v podjetju I.H.S. d.o.o.

Podjetje I.H.S. d.o.o. je bilo ustanovljeno 22.12.1989 v Krškem. Od ustanovitve naše podjetje beleži nenehno rast in razvoj na vseh področjih. I.H.S. danes zaposluje več kot 80 ljudi, naši stroji obratujejo po celotni Evropi kot tudi izven nje. Podjetje I.H.S. d.o.o. nastopa na tržišču s ponudbo celovitih rešitev na področju transportne, pakirne in paletirne tehnike, ki je plod lastnega znanja in dolgoletnih izkušenj. Sodelavci v lastnem razvojnem oddelku razvijajo visokokakovostno opremo za proizvodnjo pijač, predelavo mleka, farmacijo, kemično, gradbeno in ostalo industrijo. V vseh letih obstoja je podjetje sledilo ciljem stalnega razvoja in rasti ob sprotnem upoštevanju vseh potrebnih standardov in predpisanih zakonskih zahtev. Leta 1999 smo pridobili certifikat kakovosti po standardu ISO9001 in se tudi trajno zavezali, da celotno področje poslovanja uskladimo z zahtevami tega standarda. Leta 2004 smo uvedli integralni informacijski sistem, ki je kompatibilen s standardom kakovosti in omogoča izmenjavo, zbiranje, dostopnost in sledljivost pomembnih poslovnih podatkov. Pomemben dejavnik v načrtovanju nadaljnjega razvoja podjetja je odnos do okolja. Uporabljamo in za prihodnost načrtujemo sodobne okolju prijazne tehnologije, materiale, polproizvode in končne proizvode. Skrbno in po strogih kriterijih izbiramo dobavitelje in kooperante. Zavezali smo se, da stalno in v kar največji meri skrbimo za zdravo delovno okolje in maksimalno varnost tako naših zaposlenih kot končnih uporabnikov naših proizvodov.

Ponudba celovitih rešitev na področju transportne, pakirne in paletirne tehnike.

Naslov Cesta 4. julija 84D
Pošta8270
PoštaKrško
Telefon07 4914100
Emailinfo@ihs.systems
Spletna stranihs.si
DejavnostDvigalne in transportne naprave
Število zaposlenih100 do 149 zaposlenih
Davčna št.15210197
Matična št.5371376000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/I-H-S-D-O-O

Vizija

POSLANSTVO: Znanje. Izkušnje. Delo. Podjetje I.H.S. ustvarja trajnostni razvoj in želi z lastno blagovno znamko postati eden vodilnih dobaviteljev dvigalnih in transportnih naprav na izbranih tržnih segmentih. Glede na velikost podjetja si želimo pomemben položaj na trgu ustvariti skozi naslednje kriterije: kakovost, funkcionalnost, visoka tehnologija za konkurenčno ceno. VIZIJA: Dolgoročne odnose z našimi poslovnimi partnerji želimo graditi na kvaliteti in zaupanju. Želimo zagotavljati stabilno rast podjetja in zadovoljstvo zaposlenih. VREDNOTE: Cenimo svoje dobro ime. Poslujemo v skladu z najvišjimi veljavnimi etičnimi in pravnimi standardi. Po vsem svetu delujemo kot družbeno odgovorno podjetje. Varujemo naše okolje. Cenimo svoje kupce. Poslušamo in se hitro odzivamo na potrebe in pričakovanja kupcev. Kupcem naših izdelkov in storitev zagotavljamo celovite rešitve visoke kakovosti in konkurenčne vrednosti. Cenimo svoje sodelavce. Sodelavce in njihova mnenja obravnavamo spoštljivo in dostojno ter nagrajujemo njihove pobude in dosežke. Cenimo in razvijamo svojo bogato raznolikost. Spodbujamo razvoj sodelavcev s svetovanjem in izobraževanjem. Sodelavcem zagotavljamo stimulativno, prijazno, varno in čisto delovno okolje. Cenimo svoje dobavitelje. Izbiramo med najboljšimi, majhnimi in velikimi dobavitelji. Partnerje spoštujemo in do njih izpolnjujemo vse obveznosti.

Cilji

POSLOVNA STRATEGIJA: Poslovna strategija podjetja temelji na stalni in stabilni rasti podjetja, ki jo udejanjamo s širitvijo na nova tržišča in osvajanjem novih ciljnih skupin kupcev. Hitro spreminjajoči se trg nas postavlja pred vedno nove izzive in priložnosti, ki jih skladno s poslovno strategijo uspešno obvladujemo. Ključni kazalniki poslovne strategije: - trajna in stabilna rast podjetja, - stalen razvoj in optimiranje procesov v podjetju, - trajno zniževanje stroškov, - stabilna rast dodane vrednosti, - povečevanje konkurenčne sposobnosti.

Storitve in/ali izdelki

- celovite rešitve, - depaletizerji, - izlagalci in vlagalci steklenic, - pakirne naprave, - paletizerji, - transport paketov, - transport palet in - novi izdelki.