Prosta delovna mesta v podjetju Hiša Daril d.o.o.

Ponudba HIŠE DARIL

HIŠA DARIL na enem mestu ponudi skoraj vse, kar želimo podariti najbližjim in prijateljem. V več raziskavah smo ugotovili, da Slovenci radi kupujemo praktična darila. In ravno praktična darila so jedro HIŠE DARIL: kozarci, skodelice, jedilni servisi, kozmetika, brisače, specialni darilni izdelki, voščilnice, dekorativni in okrasni izdelki, zabavna darila, … , so samo nekateri od številnih. Seveda pa darila tudi prvovrstno aranžiramo, ter tako kupcu na enem mestu ponudimo celostno storitev. Naša največja posebnost je, da imamo v HIŠI DARIL vedno na voljo izjemno veliko število že pripravljenih aranžiranih daril. V HIŠI DARIL neprestano iščemo nova zanimiva darila in pripravljamo nove aranžmaje. Namesto vas se trudimo iskati vedno sveže ideje za darila. Imamo tudi veliko število daril, ki so plod lastnega razvoja in izdelave blagovne znamke HIŠA DARIL. Trudimo se upoštevati tudi želje strank, ki se redno vračajo k nam, ko potrebujejo kakršnokoli darilo. V ponudbi imamo darila za najrazličnejše priložnosti: obletnice, rojstvo otroka, krst, obhajilo, birma, poroka, kot tudi za vse večje praznike. Na voljo so tudi vedno bolj priljubljeni Darilni boni, podarite pa lahko tudi naše vrednostne bone.

Celostna podoba HIŠE DARIL

HIŠA DARIL je načrtovana tako, da se v njej počutimo prijetno. Oblika polic, uporabljeni naravni materiali, veliko prostora med policami, primerna osvetlitev ter izbrana glasba pozitivno vplivajo na dobro počutje.

Osebje HIŠE DARIL

Ni prijazne trgovine brez prijaznega osebja. Prodajalke HIŠE DARIL odlikuje prijaznost, topel nasmeh, veselje do dela in ponos, da so zaposlene v HIŠI DARIL. Prav vse so odlične aranžerke in z njimi neprestano delamo na izboljšanju kakovosti prodajne storitve. Želimo, da vsaka stranka zadovoljna odide in da bo vsak obdarjenec vesel darila iz HIŠE DARIL.

Naslov Slovenja vas 75
Pošta2288
PoštaHajdina
Telefon02 7450386
Emailinfo@hisadaril.si
Spletna stranhisadaril.si
DejavnostDarila, spominki in domača obrt
Število zaposlenih50 do 99 zaposlenih
Davčna št.49905317
Matična št.5846153000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/HISA-DARIL-D-O-O