Harvest d.o.o.

Prosta delovna mesta v podjetju Harvest d.o.o.

Že devet let, kljub močni konkurenci, ostajamo med najboljšimi. Danes smo eno vodilnih mednarodnih podjetji, specializiranih za zavarovalna in finančna svetovanja v Sloveniji, BiH in Srbiji.
Smo mednarodno podjetje, specializirano za zavarovalna in finančna svetovanja v Sloveniji in Jugovzhodni Evropi.Več o nas si preberite na strani. www.harvest.si
Naslov Dunajska cesta 188
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 5691236
Emailinfo@harvest.si
Spletna stranharvest.si
DejavnostPodjetniške in poslovne storitve
Število zaposlenih0 zaposlenih
Davčna št.76373169
Matična št.1722930000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/HARVEST-D-O-O

Vizija

Poslanstvo: Našim strankam pomagamo, da si spremenijo življenje. S pravimi zavarovalnimi in finančnimi produkti, ustreznimi nasveti in izkušnjami zagotavljamo finančno stabilnost posameznika in družine. S sistemom dela in načinom izobraževanja našim sodelavcem pomagamo, da postanejo neodvisni samostojni podjetniki in ustvarjamo okolje za izpopolnitev njihovih podjetniških idej. Dolgoročna vizija Usmerjeni in predani smo k oblikovanju sodobne družbe, ki postaja najuspešnejše mednarodno podjetje na področju posredovanja finančnih storitev.

Cilji

Strateški cilji Tudi vnaprej želimo delovati kot vodilna družba na področju zavarovalnega in finančnega svetovanja, ki bo slovela po kakovosti svojih storitev in predstavljala trdno okolje za osebno rast in graditev finančne neodvisnosti posameznika. Specializirani smo predvsem za področja življenjskih in premoženjskih zavarovanj ter drugih oblik finančnih investicij. Mreže zavarovalnih zastopnikov smo razširili v vsa večja slovenska mesta, pa tudi na trge BiH, Srbije, Črne gore in Makedonije. Več kot 80 neodvisnih zavarovalnih zastopnikov in več kot 200 aktivnih pogodbenih sodelavcev z nami sodeluje v poslovnem razmerju.

Storitve in/ali izdelki

Opravljamo storitve, ki z našimi strankami ustvarjajo vse življenjsko sodelovanje. Podrobno ponudbo lahko pripravimo posameznikom, družinam, podjetjem … Naši strokovnjaki - zavarovalni zastopniki s preverjenimi strokovnimi informacijami - vam lahko pomagajo pri izbiri posameznih zavarovalnih produktov in naložbenih investicij.

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.