Prosta delovna mesta v podjetju ETS Pregl d.o.o.

Vsi zaposleni v podjetju ETS Pregl d.o.o. gojimo profesionalni odnos do dela, z našimi kupci ohranjamo partnerske odnose, saj se zavedamo, da je le dobro in dolgotrajno partnerstvo ključ do uspeha vsakega podjetja. Tudi v bodoče si bomo prizadevali v podjetju razvijati obe obstoječi dejavnosti, našo ponudbo pa razvijati in dopolnjevati z novimi produkti ter storitvami, ki bodo prispevale k rasti podjetja in zadovoljstvu poslovnih partnerjev, zaposlenih in odjemalcev.
V podjetju ETS Pregl d.o.o. se primarno ukvarjamo z trgovinsko dejavnostjo, maloprodajo in veleprodajo elektromateriala, bele tehnike, blaga široke potrošnje ter akustike priznanih blagovnih znamk. Hkrati smo specializirani za izvajanje vseh vrst elektroinštalacij jakega in šibkega toka, strelovodnih naprav ter meritev, ki jih profesionalno opravljamo na različnih objektih doma in v tujini.
Naslov Ljubljanska cesta 93
Pošta2310
PoštaSlovenska
Telefon02 8432010
Emailinfo@ets-pregl.si
Spletna stranets-pregl.si/
DejavnostTrgovina; Gospodinjski aparati, izdelki in servis; Elektroinštalacije
Število zaposlenih20 do 49 zaposlenih
Davčna št.81358954
Matična št.5944376000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/ETS-PREGL-D-O-O

Storitve in/ali izdelki

Storitve: Na področju elektro storitev smo v podjetju ETS Pregl d.o.o. posebej specializirani za: - Izvajanje elektroinstalacij jakega in šibkega toka z dobavo ustreznega materiala in opreme. - Dobavo materialov in montažo vseh vrst šibkotočnih instalacij kot so kabelski sistemi – CATV, računalniške povezave, domofoni, video nadzor, javljanje požara, SOS. - Izdelavo in montažo razdelilnih omar v tipskih izvedbah ali po posebnih zahtevah naročnika - Dobavo strelovodne opreme za vse vrste strešnih kritin in montažo strelovodov na različnih objektih kot so družinske hiše, večji stanovanjski objekti, hoteli, ustanove, industrijski obrati. - Meritve jakega in šibkega toka na različnih objektih - Izvajanje vseh vrst vzdrževalnih del na področju elektroinstalacij jakega in šibkega toka. Redno imamo zaposlene visoko kvalificirane elektromonterje, ki s pravočasnim in kvalitetnim delom ohranjajo zaupanje naših naročnikov. Proizvodi: - Gospodinjski aparati. - Avdio-video. - Fotoaparati in kamere. - Računalništvo. - Telefonija. - Navigacija.