Prosta delovna mesta v podjetju Dollar d.o.o.

V podjetju Dollar se trudimo in poskušamo vsakemu posamezniku kar najbolje svetovati, kaj je zanj najprimernejše. Ljudje vse prevečkrat kupujemo stvari zelo površno, oziroma izdelke, za katere se nam zdi, da nam 'pašejo': trdo ležišče, mehak vzglavnik, velika odeja. Ne pomislimo pa, ali so take stvari tudi zdrave. Žal si ob takih nakupih vzamemo premalo časa glede na to, da kupujemo izdelke, ki naj bi bili zdravju koristni, uporabljali pa naj bi jih kar nekaj let povprečno 8 ur na dan. Podjetje Dollar smo ustanovili leta 1990 po vzoru specializiranih 'salonov za zdravo spanje', ki v tujini obstajajo že dolgo let. Ukvarjati smo se začeli s prodajo izdelkov iz naravnih materialov, ki jih človek uporablja v postelji. Različna bio ležišča in ortopedski vzglavniki iz lateksa, lesena posteljna dna in kakovostne odeje iz 100% ovčje volne merino in kašmir so izdelki, ki smo jih najprej uvažali, kasneje pa smo se odločili za lastno proizvodnjo. Da bi ohranili kakovost izdelkov, večino materialov surovin še vedno uvažamo.
V podjetju Dollar smo se za razliko od raznih salonov pohištva, strogo specializirali za prodajo kakovostnih bio ležišč različnih trdot in otopedskih vzglavnikov različnih oblik. V ta namen smo kupili tudi računalniško napravo za merjenje pritiska človekovega telesa na ležišče, ki je edina tovrstna v Sloveniji. Z njo in s pomočjo raznih tabel in slik lahko vsakomur strokovno razložimo, zakaj ni le trdo ležišče dobro ležišče, kot je splošno znano. Kaj vse je treba upoštevati pri nakupu dobrega zdravega ležišča razložimo in se posvetujemo z vsakim posameznikom posebej.
Naslov Kovinarska cesta 4
Pošta1241
PoštaKamnik
Telefon01 8310070
Emailinfo@dollar.si
Spletna strandollar.si
DejavnostTrgovina
Število zaposlenih3 ali 4 zaposleni
Davčna št.55178545
Matična št.5399769000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/DOLLAR-D-O-O

Cilji

Prav lastna proizvodnja in specializirani lastni prodajni saloni po Sloveniji so nam pomagali razviti blagovno znamko Dollar Bioposteljni program. Ta je zelo dobro uveljavljena in prepoznavna med kupci, ki uporabljajo višjekakovostne izdelke. Glede na izkušnje, spoznanja, želje in zahteve naših kupcev, s katerimi imamo vsakodnevne stike, smo se odločili, da bomo svoj prodajni program še razširili. Izdelki, kot so ležišča iz pene, ležišča s kovinskimi vzmetmi ter novi modeli ležišč iz lateksa, bodo tako omogočili še veliko večjo izbiro tako pri materialu kot pri ceni.

Storitve in/ali izdelki

Proizvodi podjetja Dollar za zdravo in udobno spanje: - ležišča, - vzglavniki, - posteljna dna, - posteljnina in - drugi pripomočki za zdravo spanje.