Prosta delovna mesta v podjetju Daran d.o.o.

Daran d.o.o. je zasebno podjetje, ki je nosilec koncesije za opravljanje dejavnosti posredovanja zaposlitev in dela s strani Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve. Na slovenskem trgu je podjetje prisotno od leta 2008 in je prepoznano kot zanesljiv in verodostojen poslovni partner.
Posredovanje začasne delovne sile.
Naslov Gorenjska cesta 19
Pošta1234
PoštaMengeš
DejavnostIgrače in igralni pripomočki
Število zaposlenihNi podatka o zaposlenih
Davčna št.72154837
Matična št.2343355000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/DARAN-D-O-O-V-STECAJU

Vizija

Osnovno vodilo podjetja Daran d.o.o. je zagotoviti zaposlenim, partnerjem in okolju, v katerem deluje, boljše delovne in življenjske pogoje v polnem smislu same definicije. Čvrsto verjamemo, da je ta zaveza zagotovilo uspeha in dolgoročnega partnerstva vseh, ki prispevajo v zagotavljanju stabilne, kredibilne in poštene storitve. Podjetje ima ambicijo uveljaviti se kot zanesljiv in pošten delodajalec, dolgoročno pa partnerjem sopotnik do skupnih uspehov. Naše ambicije so vedno manjše, kakor je naša zaveza k čvrstemu delu, hkrati pa so dovolj velike, da lahko zatrdimo, da hočemo biti med najboljšimi, ali vsaj prispevati, kakor da to že smo. Skupaj nam bo zagotovo uspelo.

Storitve in/ali izdelki

Posredujemo delovno silo, ki jo potrebujete za danes, jutri ali daljši čas. Naši kadri so izurjeni strokovnjaki, ki bodo vašemu podjetju prihranili čas in denar ter druge težave, ki bi jih sicer imeli pri iskanju in zaposlovanju. Podjetje Daran d.o.o. ima pridobljeno koncesijo za opravljanje dejavnosti posredovanja delovne sile in je vpisano v register agencij za zagotavljanje dela, ki ga vodi Ministrstvo za delo, druino in socialne zadeve. Posredujemo naslednje kadre: varilci, mizarji, tesarji, železokrivci, delavci v proizvodnji, pomožni delavci, kuharji.... in številne druge iskane kadre za potrebe naših strank.