CRMT d.o.o.

Prosta delovna mesta v podjetju CRMT d.o.o.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2004 in je začelo poslovati avgusta 2005. Medtem ko večina domačih podjetij s področja informacijskih tehnologij ponuja zelo raznolike proizvode in rešitve, so se lastniki podjetja CRMT odločili, da se bo podjetje ukvarjalo izključno s področjem “poslovne intelligence”. V dveh letih je podjetje prevzelo vodilno vlogo na svojem področju. V podjetju CRMT so združena poslovna znanja, najboljše metodologije ter vrhunske tehnologije in storitve, kar vse skupaj našim strankam zagotovlja najvišjo možno dodano vrednost in konkurenčno prednost.

Podjetje CRMT d.o.o. je usmerjeno izključno v vrhunske rešitve s področja upravljanja poslovanja, ki uporabnikom omogočajo, da uspešno vodijo podjetja, poslovne procese in operativno poslovanje v vse bolj zahtevnem konkurenčnem okolju. CRMT zagotavlja storitve celotnega razvojnega kroga, od analize, zasnove, načrtovanja, implementacije in projektnega vodenja, kot tudi projektno in poprojektno podporo. Prednost podjetja je v širokem in poglobljenem znanju ter v kompetencah naših strokovnjakov. Spodbujamo željo po učenju in širjenju znanj na različnih področjih ter pričakujemo, da so naši delavci ambiciozni in pripravljeni prevzeti vodenje skupin in projektov.

Naslov Ukmarjeva ulica 2
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon0599 43700
Emailinfo@crmt.com
Spletna strancrmt.si
DejavnostRačunalništvo in informatika
Število zaposlenih20 do 49 zaposlenih
Davčna št.49211471
Matična št.2043238000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/CRMT-D-O-O

Vizija

Glavna poslovna usmeritev podjetja CRMT je nudenje znanja, s katerim lahko gospodarstvo in državna uprava dvignejo kvaliteto in uspešnost poslovanja. Soustvarjanje uspešnih podjetij in učinkovitejših državnih organov je naše največje poslanstvo. First Choice ... Prva izbira za izboljšanje vašega poslovanja - Naša vizija je, da ostanemo najboljši na svojem področju in tako najboljša izbira, kadar se kjerkoli pojavijo potrebe s področja celovitega uparavljanja poslovanja (Corporate Performance Management).

Cilji

CRMT je usmerjen v izgradnjo uspešnega in prepoznavnega podjetja, kar lahko dosežemo samo z najvišjo stopnjo profesionalizma. Posledično to pomeni, da moramo izgrajevati ali pridobivati vrhunske strokovnjake, za kar se trudimo tako pri prenosu znanja in izkušenj na nove sodelavce. Zadovoljstvo s pogoji dela in nudenje možnosti za razvoj zaposlenih sta pomembna cilja podjetja CRMT.

Storitve in/ali izdelki

Specializirali smo se za: • rešitve za nadzor in analizo poslovanja ter usklajeno poročanje • rešitve za finančno in operativno načrtovanje poslovanja • rešitve za napovedovanje poslovanja • izgradnjo podatkovnih skladišč • rešitve za integracijo podatkov • rešitve za upravljanje matičnih podatkov • svetovanje na področju strateškega in operativnega kontrolinga • zastopanje najboljših proizvajalcev programske opreme

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.