Prosta delovna mesta v podjetju City Express d.o.o.

Podjetje City Express, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991 z namenom, da slovenskim podjetjem in drugim poslovnim uporabnikom ponudi kakovostne rešitve na področju kurirskih storitev. V 19. letih obstoja, ko smo orali ledino na tem specifičnem področju mestne logistike, smo rasli skupaj z našimi strankami in razvijali storitve, ki so prihranile čas, skrbi in denar ter podprle optimizacijo poslovanja naših strank. Odlikuje nas visoka kakovost storitev, prilagodljivost in nenehen stik naše prodajne ekipe z našimi strankami. Vsaki stranki se posvetimo in vsaki stranki ponudimo tak poslovni dogovor in sodelovanje, ki je prirejeno prav njenemu poslovnemu okolju, velikosti, načinu poslovanja. Prav to je tista kakovostna razlika, da nas po vseh letih sodelovanja naše stranke uvrščajo na najvišjo lestvico fleksibilnosti, prijaznosti, zanesljivosti in kakovosti. Vsak dan, z vsakim naročilom posebej se potrudimo, da potrdimo to zaupanje.
Druga poštna in kurirska dejavnost.
Naslov Toplarniška ulica 1B
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 2002200
Emailpeter.gregorc@cityexpress.si
Spletna strancityexpress.si/
DejavnostKurirska služba
Število zaposlenihNi podatka o zaposlenih
Davčna št.98520717
Matična št.5526949000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/CITY-EXPRESS-D-O-O-V-STECAJU

Vizija

Z bogatimi izkušnjami, pridobljenimi z dolgoletnim poslovanjem, iz dneva v dan uspešno rešujemo in zadovoljujemo potrebe še tako zahtevnih strank. Z odlično storitvijo na ta način podpiramo poslovne cilje naših strank. S tem gradimo zaupanje in krpimo dolgoročna poslovna partnerstva. Naša vizija je ostati vodilni slovenski ponudnik individualno prilagojenih, okolju prijaznih in kakovostnih storitev na področju kurirskih storitev in ostalih logističnih izzivov naših strank.

Cilji

1. Naš odzivni čas je 30 minut. Naročila sprejemamo od 7. do 18. ure. Prevoze opravljamo 24 ur na dan, 365 dni na leto. Naše rešitve optimizirajo vaš čas in vam prihranijo denar. 2. Kakovost, zanesljivost in urejenost naših poslovnih procesov določa certifikat sistema vodenja kakovosti ISO 9001:2008. 3. Z delom in 20-letnim razvojem urbanih logističnih storitev uresničujemo zaupanje 600 poslovnih partnerjev – nekateri sodelujejo z nami že od našega začetka. 4. Certifikat sistema vodenja varnosti živil ISO 22000:2005 vam zagotavlja varnost in neoporečnost prevoza živil. 5. Strokovno usposobljena ekipa in posebej prirejena kombinirana vozila City Expressa omogočata varnost in temperaturno stabilnost prevozov farmacevtskih produktov, krvnih derivatov, tkiv, plazme, organov, itd. 6. S kurirji kolesarji, motoristi ter avtomobili na plinski pogon varujemo okolje.