Prosta delovna mesta v podjetju CABLEX-T d.o.o.

Cablex Group je sistemski razvijalec in dobavitelj kabelskih snopov, plastičnih in silikonskih delov ter različnih mehanskih sklopov. S preko 2000 zaposlenimi in šestimi proizvodnimi enotami v različnih predelih Evrope in Azije smo kos globalnim tržnim izzivom. Naši glavni odjemalci so iz področja bele tehnike, avtomobilske industrije in ostale industrije, za katere Cablex Group razvija in izdeluje tehnično najnaprednejše izdelke.
Naslov Cesta Ste Marie aux Mines 9
Pošta4290
PoštaTržič
Telefon04 5969100
Emailcablex@cablex.si
Spletna strancablex.si/
DejavnostElektroinštalacije; Električni stroji in naprave
Število zaposlenih250 do 499 zaposlenih
Davčna št.40414078
Matična št.3437566000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/CABLEX-T-D-O-O

Vizija

Cilj dolgoročne uspešnosti podjetja zahteva uveljavitev naslednjih načel: - kultura odličnih medsebojnih odnosov med zaposlenimi in poslovnimi partnerji; - kreativni ljudje so najpomembnejši vir razvoja in napredka; - avtomatizacija vseh proizvodnih procesov, ki omogoča pričakovano kakovost in optimalne stroške storitve;

Cilji

Temeljni cilj grupacije CABLEX je dolgoročno načrtovati, proizvajati in tržiti izdelke in storitve s področja kabelskih snopov, zahtevnejših plastičnih delov in specifičnih mehanskih sklopov. To pa lahko dosežemo le, če z našimi proizvodi zadovoljimo zahteve in pričakovanja kupcev na vseh tržiščih. Da bi bili pri tem uspešni je potrebno veliko znanja in ustvarjalnega sodelovanja vseh zaposlenih.

Storitve in/ali izdelki

Najsodobnejša tehnologija izdelave kompleksnih kabelskih snopov in sklopov za prvo vgradnjo. Ponujamo široko paleto različnih kombinacij ožičenj: - s klasičnim kovanjem kontaktov, - z avtomatskim, računalniško podprtim sistemom montaže konektorjev, - z najsodobnejšo IDC* tehnologijo izdelave konektorjev v standardnih rastrih. V kabelske sklope vgrajujemo širok izbor vodnikov, kontaktov in konektorjev, ki jih za področje bele tehnike razvijajo, ter skladno s svetovnimi standardi preskušajo vodilni svetovni proizvajalci komponent za kabelsko konfekcijo. Skupaj z dobavitelji nudimo kupcu tehnološko sodobne rešitve za njihove izdelke.