Prosta delovna mesta v podjetju BuyITC d.o.o.

V desetletju delovanja smo vzpostavili odlično usposobljeno ekipo, ki stremi k skupnemu cilju – zadovoljiti specifične želje in potrebe naročnikov. Prizadevamo si nuditi kakovostne, cenovno ugodne in zanesljive rešitve s področja informacijskih tehnologij, ter svojim strankam hkrati omogočamo preprosto uporabo najnaprednejših tehnologij. Pri svojem delu sledimo načelom strokovnosti in profesionalnosti, s čimer smo vedno v koraku s hitrimi spremembami potreb poslovanja. Rezultate raziskovalnega dela redno objavljamo na največjih konferencah, okroglih mizah ali posvetih v Sloveniji, velikokrat pa smo v okviru delegacij Gospodarske zbornice Slovenije predstavili »slovensko znanje« tudi izven meja.
V zadnjih letih se je BuyITC uveljavil kot vodilni ponudnik spletnih rešitev v Sloveniji.
Naslov Prvomajska ulica 30
Pošta2000
PoštaMaribor
Telefon02 4610461
Emailinfo@buyitc.si
Spletna stranbuyitc.si/
DejavnostRačunalništvo in informatika
Število zaposlenih10 do 19 zaposlenih
Davčna št.23513047
Matična št.1550004000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/BUYITC-D-O-O

Vizija

Naša vizija je razvoj rešitev, ki bodo podprla vse poslovne procese v podjetju ne glede na lokacijo (podjetja, zaposlenih), obseg poslovanja (zmožnost rešitve, da sledi rasti poslovanja), branžo (specifične rešitve v okviru standardne različice), vrsto prodajnih kanalov (trgovina, splet, kataloška ali mobilna prodaja, območje delovanja (doma in v tujini). Vse to ob upoštevanju in zagotavljanju optimalnega razmerja cene rešitve in pridobljene vrednosti.

Cilji

Strategija za obdobje do leta 2013 temelji na spoznanjih, da je na eni strani vse večje in nepregledno število ponudnikov enostavnih spletnih storitev (izdelava spletnih strani), na drugi pa se oži krog ponudnikov kompleksnih rešitev na področju integracije e-poslovanja v običajne poslovne procese (povezava z ERP sistemi ipd.) in rešitvami z veliko dodano vrednostjo. Iz tega razloga je naše podjetje začelo še intenzivnejši razvoj »prehodnih rešitev«, ki pomagajo podjetjem vzpostaviti prve faze pravega e-poslovanja, npr. sistema za upravljanje poslovnih dokumentov z arhiviranjem.

Storitve in/ali izdelki

- registracija domen .SI, - grafično oblikovanje, - vzpostavitev in upravljanje socialnih omrežij, - spletne oglaševalske kampanje in - analiza spletne prisotnosti.