Prosta delovna mesta v podjetju Brus d.o.o.

Podjetje Brus d.o.o. je bilo ustanovljeno l.1992. Družba je skozi leta rasla tako po številu zaposlenih, kot tudi s širitvijo tehnološko sodobnega voznega parka. Podjetje si je ustvarilo dobro ime med lokalnimi gospodarskimi podjetji, vzpostavljeni so bili poslovni stiki po celotni Sloveniji ter v tujini. Pri podjetju BRUS d.o.o. Transport opravljamo prevoze po celotni srednji, zahodni ter deloma tudi severni Evropi, kar vključuje Avstrijo, Italijo, Hrvaško, Švico, Nemčijo, Nizozemsko, Belgijo, Francijo, Dansko, Luksemburg, Švedsko,... Razpolagamo s sodobnim voznim parkom.
Transport
Naslov Godovič 154
Pošta5275
PoštaGodovič
Telefon05 3725200
Emailinfo@brus.si
Spletna stranbrus.si
DejavnostPrevozništvo in transport
Število zaposlenih100 do 149 zaposlenih
Davčna št.75002388
Matična št.5578892000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/BRUS-D-O-O

Vizija

Zavedamo se, da so ključnega pomena za naš uspeh ravno zaposleni podjetja Brus d.o.o..

Cilji

»Edine meje so meje naše vizije…!« Utrjujemo položaj enega vodilnih transportnih podjetij v Sloveniji. Cilje dosegamo samostojno s krepitvijo dolgoročnih poslovnih povezav in partnerskih odnosov na področju celovite storitve transporta blaga.

Storitve in/ali izdelki

Naša osnovna dejavnost je transport blaga v mednarodnem cestnem tovornem prometu. Dejavnost podjetja dopolnjujejo skladiščenje, pretovarjanje blaga in vulkanizerska delavnica, ročna avtopralnica in trgovina s pnevmatikami