DRUŠTVO BEST LJUBLJANA

BEST (Board of European Students of Technology) je prostovoljna, neprofitna in nepolitična organizacija, ki od leta 1989 zagotavlja komunikacijo, sodelovanje in možnost izmenjav za študente cele Evrope. Zajema 96 lokalnih BEST skupin, ki se nahajajo v 34 evropskih državah. V društvu BEST tako sodeluje več kot 3800 aktivnih evropskih študentov.

Društvo BEST Ljubljana je ena od 96-ih lokalnih BEST skupin. Naš glavni cilj je preko različnih izobraževalnih dogodkov vzpostaviti boljšo povezavo med študenti, univerzo in delodajalci. Tako vsako leto organiziramo dogodke kot so BEST dnevi tehnike in naravoslovja (BDTN), inženirsko tekmovanje EBEC Local — bolje poznano kot MacGyver, poletni tečaj, motivacijske vikende in razne druge dogodke, preko katerih lahko se lahko študentje naučijo različnih mehkih in trdih veščin s katerimi lahko še dodatno podprejo znanje, pridobljeno na univerzah.

Člani društva lahko postanejo vsi študentje tehničnih in naravoslovnih smeri na Univerzi v Ljubljani, ki si želijo preko organizacije dogodkov pridobiti pomembne izkušnje in veščine za nadaljnjo karierno pot.

Povezave:

Spletna stran: https://www.bestljubljana.si/
Facebook: https://www.facebook.com/BestLjubljana/

Davčna št.78716241
Matična št.5922917000
Spletna stranhttps://www.bestljubljana.si
NaslovPivovarniška ulica 6
Pošta1000
KrajLjubljana

BEST dnevi tehnike naravoslovja 2018 - Hackathon