Atribut d.o.o.

noviSplet.com je spletna agencija z 12 redno zaposlenimi. Preko 500 izdelanih unikatnih spletnih mest nas uvršča med vodilna podjetja v državi na tem področju. S celostnimi rešitvami poskrbimo za vse, kar potrebujete za popoln spletni nastop. Z izkušnjami v podjetništvu, prodaji in marketingom, ki smo jih nabirali vse od leta 1992 smo se postopoma specializirali, in se od leta 2003 ukvarjamo izključno z izdelavo spletnih strani. S spletnim oblikovanjem, programiranjem, oglaševanjem, marketingom, tržnim komuniciranjem, strategijami, zagotavljamo celovite rešitve podjetjem, ki želijo s pomočjo interneta povečati prodajo in ugled. Zaupa nam širok spekter naročnikov, tako velika in uveljavljena podjetja, kot tudi podjetja na začetku svoje poslovne poti. Prizadevamo si, da naše storitve usmerjamo k celovitim in profesionalnim rešitvam, prilagojenim duhu sodobnega časa. Zaposleni v podjetju NoviSplet smo strokovnjaki, ki smo preko dolgoletnih izkušenj dosegli visoki nivo znanja in poznavanja spletnih možnosti in omejitev ter uporabljanja spletnih orodij. Ravno zato so naše spletne rešitve, vključno s storitvijo najema, ki je na tem področju inovacija, pisane na kožo tako malemu podjetniku kot velikim podjetjem.

Načrtovanje spletnih strani Oblikovanje in izdelava spletnih strani Optimizacija spletnih strani za iskalnike Urejevalnik vsebin in spletne aplikacije Spletni marketing Gostovanje spletnih strani na strežniku Vzdrževanje spletnih strani

Davčna št.86844563
Matična št.5673119000
Spletna stranhttp://www.novisplet.com
Zaposlenih10 - 19
NaslovSlovenčeva ulica 95
Pošta1000
KrajLjubljana

Vizija

V vseh letih poslovanja smo se veliko naučili in spoznali, da je kvaliteta podjetja odvisna predvsem od zaposlenih, njihove strokovnosti in vestnosti. Zato ustvarjamo okolje, ki spodbuja kreativnost, omogoča osebni razvoj, napredovanje in kakovost življenja za vse zaposlene. Skupaj z zaposlenimi načrtujemo njihove kariere in jih nagrajujemo za dosežene rezultate. Posameznikom omogočamo razvijati njihove sposobnosti na poslovnem in osebnostnem področju. Pestrost strank nam omogoča, da lahko prilagodimo zahtevnost dela posameznemu zaposlenemu. Najboljši ravno s tem dosegajo plače visoko nad povprečjem stroke. Naše podjetje zaposlenim zagotavlja prijetno, kreativno in profesionalno okolje, ki spodbuja učenje, izreden delovni kolektiv in možnost osebnega razvoja. Ponosni smo na sproščeno vzdušje med zaposlenimi. Sproščenost prenašamo tudi v druženja izven podjetja. Kaj pričakujemo? Od novih sodelavcev pričakujemo nadpovprečno znanje, talentiranost in izkušnje s področja spletnih rešitev, marketinga in splošne podjetniške razgledanosti. Iščemo sodelavce, ki željo delati in napredovati v kolektivu skupaj z najboljšimi na svojem področju. Iščemo sodelavce, ki želijo zaposlitev na daljši rok. Pričakujemo sodelavce, ki so sposobni logičnega mišljenja, samoorganiziranja in dobre komunikacije s strankami. Pričakujemo spretnost, hitrost in natančnost. V naši sredi je med sodelavci zelo dobro vzdušje, zato pričakujemo pozitivne ljudi tudi v bodoče. Želimo si vašega optimizma, pozitivnih vrednot in prijaznosti v naši stalni ekipi, kjer vsak lahko doprinese svoj delež.

Storitve in/ali izdelki

Več na www.novisplet.com