Prosta delovna mesta v podjetju Atribut d.o.o.

noviSplet je eno vodilnih in priznanih slovenskih podjetji za izdelavo spletnih strani, naprednih spletnih trgovin in celotne ponudbe storitev, ki spadajo zraven. V 17 letih poslovanja smo uspešno izvedli in objavili čez 1000 spletnih mest za več kot 700 domačih in tujih naročnikov iz različnih panog.

Sodelujemo tako z manjšimi podjetniki kot z večjimi korporacijami in državnimi organizacijami. Naš cilj je izpeljati uspešno in zanimivo zgodbo za naročnika in nas kot njegovega partnerja.

Prepoznavni smo po unikatnih in estetsko dovršenih spletnih predstavitvah ter po tehnično naprednih spletnih trgovinah. Glede na zahtevnost projekta so izdelane na lastni »NOVISPLET CMS« platformi ali na WooCommerce. Naše trgovine nadgrajujemo s povezavami z ERP in računovodskimi sistemi, konfiguratorji, naprednimi filtri, B2B moduli in čisto custom rešitvami kot so npr. sistem za iskanje šifer po bazi ZZZS-ja, B2B sistemi za obračunavanje popustov in še veliko več.

Za naše strokovno mnenje in odgovore na teme s področja spletnega poslovanja nas večkrat vprašajo tudi mediji (Finance, Delo).

Več o nas najdeš na www.novisplet.com.

Izdelava spletnih strani, izdelava spletnih trgovin, izdelava aplikacij za b2b

Naslov Verovškova ulica 55
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 5653261
Emailinfo@novisplet.com
Spletna strannovisplet.com
DejavnostGrafične storitve in oblikovanje; Računalništvo in informatika
Število zaposlenih10 do 19 zaposlenih
Davčna št.86844563
Matična št.5673119000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/ATRIBUT-D-O-O

Vizija

V vseh letih poslovanja smo se veliko naučili in spoznali, da je kvaliteta podjetja odvisna predvsem od zaposlenih, njihove strokovnosti in vestnosti. Zato ustvarjamo okolje, ki spodbuja kreativnost, omogoča osebni razvoj, napredovanje in kakovost življenja za vse zaposlene. Skupaj z zaposlenimi načrtujemo njihove kariere in jih nagrajujemo za dosežene rezultate. Posameznikom omogočamo razvijati njihove sposobnosti na poslovnem in osebnostnem področju. Pestrost strank nam omogoča, da lahko prilagodimo zahtevnost dela posameznemu zaposlenemu. Najboljši ravno s tem dosegajo plače visoko nad povprečjem stroke.

Naše podjetje zaposlenim zagotavlja prijetno, kreativno in profesionalno okolje, ki spodbuja učenje, izreden delovni kolektiv in možnost osebnega razvoja. Ponosni smo na sproščeno vzdušje med zaposlenimi. Sproščenost prenašamo tudi v druženja izven podjetja.


Od novih sodelavcev pričakujemo nadpovprečno znanje, talentiranost in izkušnje s področja spletnih rešitev, marketinga in splošne podjetniške razgledanosti. Iščemo sodelavce, ki želijo delati in napredovati v kolektivu skupaj z najboljšimi na svojem področju. Iščemo sodelavce, ki želijo zaposlitev na daljši rok. Pričakujemo sodelavce, ki so sposobni logičnega mišljenja, samoorganiziranja in dobre komunikacije s strankami. Pričakujemo spretnost, hitrost in natančnost.

V naši sredi je med sodelavci zelo dobro vzdušje, zato pričakujemo pozitivne ljudi tudi v bodoče. Želimo si vašega optimizma, pozitivnih vrednot in prijaznosti v naši stalni ekipi, kjer vsak lahko doprinese svoj delež.
Na splošno nas zanimajo predvsem prijazni in ambiciozni ljudje z izkušnjami na spletnem področju.

Storitve in/ali izdelki

Več na www.novisplet.com