ATAMA, d.o.o.

ATAMA je zasebna agencija za zaposlovanje, ki je začela delovati 1998. Naše delo in razvoj temeljita na domačem znanju in izkušnjah, ob nenehnem spremljanju in proučevanju dobrih vzorov iz razvitega sveta. Pri Ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve smo registrirani za dejavnost zagotavljanja delavcev in smo koncesionar za opravljanje dejavnosti posredovanja začasnih in občasnih del dijakom in študentom. Smo ustanovna članica GIZ agencij za posredovanje dela in zaposlitev.

Naslov Slovenska cesta 55C
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 2300860
Emailinfo@atama.si
Spletna stranatama.si/S1/Atama+d.o.o.+agencija+za+zaposlovanje
DejavnostZaposlovanje
Število zaposlenih150 do 199 zaposlenih
Davčna št.76127028
Matična št.1318527000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/ATAMA-D-O-O

Vizija

Podjetjem pomagamo povečati učinkovitost kadrovske funkcije, da bi uspešno uravnavala strukturo zaposlenih s potrebami poslovanja. Ljudem pomagamo povečati zaposljivost in sposobnost prilagajanja dinamičnim spremembam trga dela.

Cilji

Strategija Dolgoročno partnersko sodelovanje Spoznavamo poslovno strategijo partnerjev, njihovo kadrovsko naravnanost in tekoče potrebe. Celovitost ponudbe Z izvajanjem naših storitev podpiramo vse vrste zaposlovanja večine kategorij iskalcev dela, opravljamo kadrovsko svetovanje in izvajamo strokovno kadrovsko dejavnost za gospodarske družbe, javni sektor in samostojne podjetnike. Fleksibilnost na področju zaposlovanja Omogočamo različne fleksibilne oblike zaposlitve in dela, tudi z zaposlovanjem v naši agenciji in posojanjem delavcev, kot komplementarni obliki zaposlitve za nedoločen čas. Vrednote Strokovnost Skrbimo za osebno rast, učenje, spremljamo novosti spodbujamo spremembe. Prijaznost Spoštujemo dostojanstvo ljudi, ki izpolnjujejo svoje potrebe z našimi storitvami. Pričakovanja partnerjev znamo upravičiti v njihovih posebnostih. Moralnost Spoštujemo zakonitost in etična načela dela z ljudmi in poslovnimi partnerji.