Prosta delovna mesta v podjetju Argo d.o.o. Horjul

O NAS: Podjetje smo ustanovili leta 1990. Ukvarjamo se s proizvodno in trgovsko dejavnostjo. Začeli smo s projektiranjem in izdelovanjem specialne navtične opreme, palubne opreme plovil za rekreativno in tekmovalno jadranje. Že v naslednjem letu smo navtičnemu programu pridružili še program hišne kanalizacije. Program, ki obsega proizvodnjo cevi in priključkov iz polipropilena, se je uspešno širil in po obsegu kmalu presegel navtičnega. Danes predstavlja kar 70 odstotkov proizvodnje. Argo je proizvajalec sanitarne plastike z najširšim programom v državi. Po kakovosti izdelkov smo vodilni v Sloveniji, uspešno pa se dokazujemo tudi na zahodno in vzhodnoevropskih trgih. V letu 2001 smo lansirali še tretji program: program kabelske kanalizacije iz polietilena, ki trenutno predstavlja 25 odstotkov naše proizvodnje. Svojo dejavnost opravljamo na 17.000 m2, 4.000 m2 je pokritih. Letno predelamo približno 500 ton polietilena ter 2.000 ton polipropilena. Strankam lahko ponudimo tudi celovit program cevnih sistemov, ki zajema cevi in priključke za hišno kanalizacijo, zunanjo kanalizacijo, kabelsko zaščito, drenažo, vodovod itd. REFERENCE: Kljub uspehom, ki smo jih dosegli v svojem dosedanjem delovanju, ne počivamo. Svojo ponudbo širimo, dopolnjujemo, izboljšujemo. Zato ni naključje, da svoje podjetje podpisujemo z imenom Argo. V mitološkem izročilu je Argo ime Jazonove barke, s katero so se neustrašni in drzni pomorščaki podali v neznano, da bi našli zlato runo. Drznost, smelost in želja po novih odkritjih, to je podjetni duh argonavtov, ki preveva tudi naše podjetje. Zato nenehno povečujemo in posodabljamo svoje proizvodne kapacitete, vlagamo v strokovno izpopolnjevanje, spremljamo svetovne trende, gojimo lastno inovativnost. Vse to nam zagotavlja doseganje našega najpomembnejšega cilja: zadovoljstvo naših strank. Prizadevamo si, da po konkurenčni ceni vsaki stranki ponudimo ne le najbolj kakovostne izdelke, temveč tudi rešitve, ki so optimalno prilagojene njenim specifičnim potrebam in željam. Sledenje temu poslanstvu je tudi najtrdnejše jamstvo za še večji uspeh na širšem evropskem trgu, katerega integrirani del je tudi slovenska država. - TELEKOM Slovenije, d.d., - TOPDOM d.o.o. Dol pri Ljubljani, - Poslovni sistem Mercator, d.d. Ljubljana, - Mix d.o.o. Ljubljana, - Terra-R.B., d.o.o. Ljubljana, - Elektro Maribor, - SGP Tehnik d.d. Škofja Loka, - M-SORA d.d. Žiri, itd.
Argo d.o.o. Horjul je vodilno proizvodno in distribucijsko podjetje v regiji na področju polimernih cevnih sistemov za nizke in visoke gradnje.
Naslov Vrhniška cesta 30
Pošta1354
PoštaHorjul
Telefon01 7591713
Emailinfo@argo.si
Spletna stranargo.si/
DejavnostPlastika in izdelki iz plastike
Število zaposlenih0 zaposlenih
Davčna št.51350530
Matična št.5345952000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/ARG-NEPREMICNINE-D-O-O

Vizija

VIZIJA: Vizija podjetja Argo d.o.o. Horjul je postati vodilni proizvajalec in dobavitelj sistemskih cevnih rešitev pri ravnanju s pitno in odpadno vodo ter kabelsko zaščito na področju nizkih in visokih gradenj. POSLANSTVO: Poslanstvo podjetja Argo d.o.o. Horjul je s ponudbo široke palete Argo proizvodov zagotoviti distributerjem, inštalaterjem in proizvajalcem v gradbenem sektorju celovito, kakovostno, učinkovito in okolju prijazno rešitev pri ravnanju s pitno vodo, odpadno vodo in kabelsko zaščito.

Storitve in/ali izdelki

PRODAJNI PROGRAM: - hišna kanalizacija, - nizkošumna hišna kanalizacija, - kabelska zaščita, - zunanja kanalizacija, - drenaža, - jaški in peskolovi, - vodovod, - kanalska litina in - plin.