Prosta delovna mesta v podjetju Arcont d. d.

Osnovna dejavnost družbe ARCONT, d.d. je izdelava bivalnih in sanitarnih enot ter montažnih objektov za bivanje in delo ljudi. Izdelujemo standardne bivalne enote in nadstandardne sestavljene enote. Letna količina proizvedenih bivalnih enot nas postavlja na mesto največjega izdelovalca bivalnih enot v Evropi. Naši izdelki – bivalne enote se uporabljajo večinoma po Evropi, vse več pa tudi na azijskih in čezoceanskih trgih. Na leto lahko izdelamo tudi do 15.000 bivalnih enot oz. med 50 in 60 komadov na dan. Tako izpolnimo tudi velika naročila in velike projekte v kratkem časovnem roku. Skupaj imamo več kot 33.000 m2 pokritih površin. Uporabljamo najsodobnejše, okolju prijazne tehnologije, ki nam omogočajo visoko produktivnost in kakovost.

Proizvodnja kovinskih konstrukcij in njihovih delov.

Naslov Ljutomerska cesta 29
Pošta9250
PoštaGornja
Telefon02 5644100
Emailinfo@arcont.si
DejavnostGradbeništvo; Kovinski izdelki in oprema
Število zaposlenih500 do 999 zaposlenih
Davčna št.43488170
Matična št.5441161000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/ARCONT-D-D

Vizija

Poslanstvo podjetja ARCONT, d.d. se udejanja skozi kakovost poslovanja, s katero želimo doseči ne le zadovoljstvo, ampak navdušenje naših kupcev in uporabnikov naših bivalnih enot. Za njih ustvarjamo kakovostne in inovativne prostorske rešitve, s pridihom pozitivne energije in priznane odličnosti.

Storitve in/ali izdelki

V naši ponudbi so tudi storitve obdelave pločevine, kot so: odvijanje, ravnanje, razrez, prebijanje in rezanje s plazmo, upogibanje, stiskanje ter varjenje in barvanje izdelkov.