Ambicij, Nataša Rosenstein s.p.

Podjetje AMBICIJ ima dve prepoznavni blagovni znamki, to sta AMBICIJ akademija in AMBICIJ računovodstvo. Izobraževanja (seminarje, delavnice, tečaje) izvajamo v okviru AMBICIJ akademije. Računovodski servis pa v okviru AMBICIJ računovodstva. Naš tim sodelavcev sestavljajo ambiciozni in visoko izobraženi ter kompetentni strokovnjaki.

Izobraževanja (tečaji, delavnice, seminarji) in druge poslovne storitve (računovodski servis ter računovodska in druga svetovanja).

Davčna št.75879964
Matična št.3208184000
Spletna stranhttp://www.ambicij.si
NaslovZaboršt pri Dolu 72
Pošta1262
KrajDol pri Ljubljani

Vizija Filozofija - usmerjeni v stranko ne glede na to ali pride stranka osebno, telefonira ali piše; je v našem podjetju najpomembnejša. Naše vrednote - podjetnost - razvojna naravnanost - inovativnost - ambicioznost - medsebojno spoštovanje - pozitivna naravnanost - timski duh

Cilji Cilj poslovanja: so storitve visoke kakovosti, ki so prilagojene potrebam in željam strank. Z omenjenim in s preseganjem pričakovanj strank dosegamo rast in razvoj. Vse to nam omogoča delovanje po načelih ISO 9001:2008 ter vodenja sistema kakovosti.

Storitve in/ali izdelki - izobraževanja (seminarji, delavnice, tečaji) - svetovanja - druge poslovne in računovodske stroritve - računovodski servis