Amba Co d.o.o.

Podjetje AMBA CO., d.o.o., Ljubljana je ustanovljeno leta 1992. Smo torej relativno mlado podjetje, ki ga tvori tim z veliko energije in z željo po inovativnosti. Osnovna in edina dejavnost podjetja je proizvodnja zahtevnejše fleksibilne embalaže in svetovanje na tem področju. Podjetje trenutno zaposluje 40 ljudi in je locirano v Ljubljani v industrijski coni Moste. Specializirani smo za tehnologijo fleksotiska. Podjetje je opremljeno z modernim strojnim parkom, ki nam v kombinaciji z nabranimi izkušnjami in znanjem, omogoča izdelavo najzahtevnejših izdelkov tako s stališča grafične opreme kot s stališča večslojne laminacije materialov. Tudi v prihodnje bomo v podjetju zvesti postavljeni viziji. Konstantno držimo korak s časom in sledimo vsem razvojnim trendom v dejavnosti in širše, saj se zavedamo, da edino na ta način lahko uresničimo poslanstvo na trgu. Svoje konkurenčne prednosti gradimo predvsem na celovitosti ponudbe, ki je nadgrajena z asistenco v obliki pred in poprodajnih storitev. Naša osnovna skrb je reševanje problemov partnerjev. Dolgoročno partnerstvo je cilj, zadovoljni partnerji pa osnovno vodilo našega poslovanja.

Drugo tiskanje.

Davčna št.80648240
Matična št.5556341000
Spletna stranhttp://www.amba.si/
Zaposlenih20 - 49
NaslovČopova 24
Pošta3000
KrajCelje

Vizija Poslanstvo Pomagamo kupcem reševati probleme pakiranja. Najbolje razumemo njihove probleme, skupaj jih rešujemo in z njimi razvijamo nove rešitve. Pridobljene izkušnje, znanje in rešitve, delimo z vsemi partnerji na trgu. Vizija V podjetju bomo skoncentrirali toliko znanja, da bomo z zadovoljnimi parterji ustvarjali produkte in storitve, ki bodo vsem v verigi nastajanja dodane vrednosti zagotavljali udejanjanje svojih ciljev.

Storitve in/ali izdelki Proizvodna tehnologija vključuje: grafično pripravo za tisk, izdelavo fotopolimernih plošč, šest- in osembarvni flekso tisk, laminacijo brez topil, razrez in, glede na zahteve, tudi izdelovanje nekaterih oblik vrečk.