Altel PCB d.o.o.

Podjetje smo ustanovili leta 1999 3 podjetniki in združili bogate izkušnje na področju »outsourcing« proizvodnje elektronskih modulov podprte z izkušnjami v prejšnjih lastnih podjetjih industrijskega inženiringa elektronskih tiskanih vezij, prodaje elektronskih komponent in komercialnih storitev s področja distribucije izdelkov v Sloveniji, Nemčiji in Avstriji. Nastalo je visokotehnološko podjetje za proizvodnjo elektronike, posameznih sestavov in končnih izdelkov za znanega kupca z nudenjem storitve tehnološkega razvoja izdelkov za serijsko proizvodnjo, izdelavo proizvodne dokumentacije, izdelavo orodij in testnih naprav, zagotavljanja sledenja in kakovosti proizvodnje, nabave materiala, opremljanja elektronskih tiskanih vezij z elektronskimi komponentami v avtomatizirani proizvodnji, funkcionalnega testiranja, embaliranja in logistike izdelkov za kupca. Sedež podjetja je v Višnji Gori pri Grosupljem ob avtocesti Ljubljana – Zagreb, ki omogoča hitre povezave v svet. Podjetje je povezano z ostalimi podjetji preko interneta in nudi sodobne informacijske povezave z elektronskim poslovanjem z distributerji po doma in v svetu saj je proizvodnja elektronike zelo globalizirana gospodarska branža.

Proizvodnja elektronskih plošč.

Davčna št.43684661
Matična št.1412116000
Spletna stranhttp://www.altel.si/
Zaposlenih20 - 49
NaslovCikava 40A
Pošta1290
KrajGrosuplje

Vizija Vizija: Cilj podjetja je postati strateški partner večjih znanih podjetij, ki so tradicionalno razširjene na svetovnem trgu na področju nudenja storitev tehnološkega razvoja izdelkov in outsourcinga. Naš cilj je avtomatizirana proizvodnja elektronike z maksimalno 50 zaposlenimi. Tehnološka oprema mora slediti okoljskim standardom in energetski varčnosti zato v prihodnosti planiramo izrabo alternativnih energij (foto-voltaika ali mikro-turbine na repično olje) saj je naša proizvodnja zelo potratna z električno energijo. Cilj nam je doseči visokotehnološki nivo proizvodnje z visoko gostoto mikro elektronskih elementov s čim manjšimi stroški. Z novo tehnologijo moramo zmanjšati izmet v prvem krogu proizvodnega procesa za 30%. Novejša tehnologija nam omogoča dostop do tujih trgov, ki so tehnološko zahtevni.

Storitve in/ali izdelki Nudimo storitve s področja proizvodnje elektronskih modulov od nabave do končnega izdelka. - Pomoč pri razvoju izdelka glede na proizvodne in tehnološke kapacitete. - Tehnološki razvoj – industrijski inženiring. - Nabava materiala za kompleten izdelek vključno z elektronskimi komponentami, mehaniko, plastiko ter embalažo. - Opremljanje elektronskih vezij ROHS. - Box-Building razvoj in izdelava izdelka v ohišju. - Zaščita elektronskih vezij s silikonskim plaščem ali zalivanje v ohišju s PU. - Programiranje in testiranje izdelka po kupčevih zahtevah. - Pakiranje in logistika za ime kupca.