Prosta delovna mesta v podjetju Aliansa 54 d.o.o.

Naš sloves odličnosti temelji na dokazani inovativni kreativnosti in brezkompromisni poslovni integriteti ter umetnosti spreminjanja dela v navdihnjen življenski trenutek vzpona po poti, ki jo izbirajo zmagovalci. Mislite da zmorete višje, širše in nadpovprečno? Profil naših bodočih sodelavcev ustreza hitremu, odzivnemu in napredno mislečemu kreativnem posamezniku z naprednim znanjem in nekaj praktičnimi izkušnjami na svojem področju. Zaradi konstantne potrebe po kvalitetnem kadru, bomo vsako prošnjo oz. vlogo obravnavali s pozornostjo.
Aliansa 54 d.o.o., agencija za tržne komunikacije
Naslov Ribniška ulica 2
Pošta2000
PoštaMaribor
Telefon02 2524235
Emailinfo@aliansa54.com
Spletna stranaliansa54.com
DejavnostGrafične storitve in oblikovanje; Marketing in oglaševanje; Podjetniške in poslovne storitve; Računalništvo in informatika
Število zaposlenihNi podatka o zaposlenih
Davčna št.34266895
Matična št.2276739
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/ALIANSA-54-D-O-O

Vizija

Naša filozofija uspeha Verjamemo, da danes na trgu odmeva le komunikacija, ki provocira in daje navdih. Od kod prihaja? Pri nas izvira iz idealističnega prostora brez meja. Izvira iz prostora, v katerem so vrata originalnim idejam ter mislim vedno odprta.

Cilji

Zaposlujemo ljudi, katerih energija in strateška inteligenca ter sama originalnost mišljenja presega sivino povprečnosti in vnaprej določene norme. Glede na to, da je naše delo poznati vaše, svoje jemljemo resno, kot vi vaše in z vami skupaj ubiramo učinkovite poti do uspeha.

Storitve in/ali izdelki

:: Oglaševanje in marketing :: Multimedija :: Kreativno grafično oblikovanje, tisk :: Spletne storitve