Prosta delovna mesta v podjetju Ales d.o.o.

Začetki dejavnosti segajo v leto 2003, ko je sedanji direktor podjetja Aličaić Esad začel kot samostojni podjetnik in sicer z dvema zaposlenima. Začeli so z izdelovanjem poštnih nabiralnikov in manjših kovinskih konstrukcij. Leta 2005 so razširili proizvodnjo ter začeli z razrezom in oblikovanjem kovin. Leta 2005 je s.p. preoblikovan v pravno družbo ales d.o.o. Podjetje že od začetka neprestano vlaga v razvoj in širitev dejavnosti. Prodajna strategija temelji na hitri odzivnosti, prilagodljivosti in doslednem upoštevanju dogovorov, kar je kupcem všeč, zato se vedno znova vračajo. Kakovost storitev in samih izdelkov se neprestano izboljšuje, kar je v prvi vrsti rezultat odgovornega ravnanja zaposlenih in primerne tehnične discipline ter uvajanja novih tehnologij.
Naslov Ukmarjeva ulica 6
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 5443777
Emailales.doo@siol.net
DejavnostZaposlovanje
Število zaposlenih0 zaposlenih
Davčna št.88185834
Matična št.3456803000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/ALES-D-O-O_LJUBLJANA

Vizija

Podjetje gradi odnose s kupci in dobavitelji na partnerski ravni, s prožnostjo in inovativnostjo pa želi pritegniti k sodelovanju podjetja za projektiranje in inženiring. Želi biti najboljši ponudnik na področju celovite ponudbe preoblikovanja kovin tako doma kot v tujini.

Storitve in/ali izdelki

- proizvodnja kovinskih in konstukcij in njihovih delov, - proizvodnja kovinskih rezervoarjev, cistern in kontejnerjev, - prekrivanje kovin z kovino, - druga površinska in toplotna obdelava kovin, - splošna mehanična dela, - proizvodnja motorjev in turbin (razen za letala in motorna vozila, - vzdrževanje in popravila motornih vozil, - druga splošna tajniška opravila, - strojna obdelava kovin, - stavbno ključavničarstvo in - drobna kovinska galanterija.