Prosta delovna mesta v podjetju ABF d.o.o. Izola

Smo storitveno podjetje, kot prvi v Sloveniji izvajamo storitve outsourcinga, ki ne obsegajo samo področja posredovanja delovne sile, ampak tudi dejansko izvajamo obrobne dejavnosti v vašem podjetju, kar vam omogoča prihranek časa in denarja. AGENCIJA ZA ZAPOSLOVANJE: Smo storitveno podjetje, kot prvi v Sloveniji izvajamo storitve outsourcinga, ki ne obsegajo samo področja posredovanja delovne sile, ampak tudi dejansko izvajamo obrobne dejavnosti v vašem podjetju, kar vam omogoča prihranek časa in denarja. ŠTUDENTSKI SERVIS: V letu 2008 je zaživel tudi študenstki servis znotraj ponudbe ABF d.o.o.. Z odprtjem študentskega servisa prenašamo naše bogate izkušnje, informacijske rešitve ter visoko in profesionalno raven storitve, pridobljene na trgu redne delovne sile, na področje študentskega servisa. Naša prednost je v tem, da lahko prosta delovna mesta objavimo na naši spletni strani, mailing listi ali pa v iskanje specifičnih kadrov vključimo naše izkušene svetovalce, ki za vas poiščejo primerne kandidate. Študentom nudimo možnost redne zaposlitve po končanem študiju na podlagi njihovega znanja, podatkov o izkušnjah na področju študentskega dela ter referenc delodajalcev v času študija. ČISTILNI SERVIS IN UREJANJE ZELENIH POVRŠIN: Ker je naš cilj nudenje celovitih outsourcing storitev in ne samo ukvarjanje s kadrovanjem in delovno silo, deluje v sklopu ABF d.o.o. tudi čistilni servis, katerega področje dela je čiščenje poslovnih in ostalih prostorov ter urejanje zelenih površin. Dejavnost čiščenja in urejanja zelenih površin uspešno širimo po celotnem področju Slovenije. V skaldu z vašimi željami oblikujemo način, čas ter obseg izvajanja storitev.
Agencija za zaposlovanje, študentski servis, čistilni servis in urejanje zelenih površin.
Naslov Južna cesta 22
Pošta6310
PoštaIzola
Telefon05 6403560
Emailabf@abf-si.eu
DejavnostZaposlovanje
Število zaposlenih0 zaposlenih
Davčna št.87257114
Matična št.5552389000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/ABF-D-O-O

Vizija

Podjetje želi čez 5 let postati vodilni ponudnik: • Storitev outsourcinga dela in najema delovne sile – za vse panoge (namenjeno slovenskemu in italijanskemu trgu), z min. 60% tržnim deležem • Odličen ponudnik v najemu, posredovanju, outsorcingu delovne sile, izobraževanju in usposabljanju ter tem storitvam dodati poanoge, ki bodo v popolno podporo podjetjem. Naše poslanstvo je : • ponovno vzpostaviti konkurenčno okolje v regiji (trenutno vlada monopolno stanje) • ponovno vzpostaviti sekcijo, ki bo povezovala vse ponudnike tovrstnih oz. podobnih storitev v regiji, posledično omogočati izobraževanja na našem področju • želimo vzpostaviti zdravo podjetje tudi z vidika zaposlovanja in ravnanja z delavci, katere bomo pozitivno motivirali k sodelovanju v razvoju družbe ( s predlogi, rešitvami…) • želimo biti tudi družbeno odgovorni, sponzorirati želimo razne izobraževalne aktivnosti predvsem za mlade, ravno tako bo naša usmeritev tudi v sponzoriranje športnih aktivnosti mladih • naši zaposleni bodo imeli možnost rekreacije v zato namenjenih centrih pod ugodnejšimi pogoji • želimo postati prepoznavni ne samo v nudenju inovativnih storitev z našega področja ampak tudi kot družbeno odgovorno podjetje, ki bo delovalo za vzgled tako konkurenci kot tudi ostalim gospodarskim subjektom v regiji in državi

Storitve in/ali izdelki

ABF d.o.o. sodeluje z povezanimi podjetji preko družbenikov in s tem ustvarja celovit nabor storitev. Poleg osnovne dejavnosti povezujemo tudi izobraževanja, prijave na javne razpise, usposabljanje kadra, čistilni servis, storitve pranja, poslovno svetovanje, managersko svetovanje in storitve po meri naročnikov. Na področju zaposlovanja želimo v doslednem roku zagotoviti celovit servis, ki ne vključuje le primarne osnovne dejavnosti, kajti glede na potrebe trga so stranke vedno bolj zahtevne in kompleksne.