Prosta delovna mesta v podjetju 4WEB d.o.o.

Naš razvoj programske opreme vam zagotavlja brezhibno tehnično rešitev vaše spletne predstavitve, spletne aplikacije po vaši meri, spletne trgovine, B2C ali B2B portala. Vse naše tehnične spletne rešitve imajo prijazen in intuitiven uporabniški vmesnik. Administracijske strani so enostavne in nezamudne za uporabo. Naučimo vas upravljati z njimi. Prepričani smo, da se vam investicija v vašo spletno predstavitev mora povrniti. Zato vam bomo svetovali in za vas pripravili marketinško strategijo nastopa na internetu. Naš primarni cilj so zadovoljne stranke in učinkovite rešitve.

Smo zanesljiv in strokoven partner na področju marketinško učinkovitih kreativnih rešitev za splet in tisk, spletnega oglaševanja, razvoja programske opreme.

Naslov Brodišče 7A
Pošta1236
PoštaTrzin
Telefon01 5128055
Emailinfo@4web.si
DejavnostRačunalništvo in informatika
Število zaposlenih2 zaposlena
Davčna št.67064302
Matična št.1527487000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/4WEB-D-O-O

Vizija

Vizija: Postali bomo najbolj inovativen in napreden ponudnik kreativnih grafičnih in spletnih rešitev, spletnega oglaševanja in razvoja programske opreme za internet. Osvojili bomo slovenski trg in vstopili na mednarodne trge evropskih držav. Z našimi zadovoljnimi naročniki bomo gradili dolgoročno sodelovanje in dobre poslovne odnose. Marketinško učinkovite spletne rešitve naših zadovoljnih naročnikov bomo nadgrajevali skladno z razvojem marketinške stroke in internetnih tehnologij. Naše kreativne in tehnično brezhibne spletne rešitve bodo prepoznane kot marketinško in cenovno najbolj učinkovite.