Podjetja

 ON LINE karierni sejem napredna oblika kadrovanja2

On-line karierni sejem je preprosta, pregledna in učinkovita oblika povezovanja pravih ljudi s pravimi zaposlitvenimi izzivi preko aplikacije, ki je dostopna na spletu in vseh napravah.

Spoznajte ga v živo! Vabljeni na BREZPLAČNO PREDSTAVITEV, kjer boste z našo pomočjo dobili vpogled v celotno aplikacijo. Oddajte prijavo in se spoznajte z optius online kariernim sejmom.

ON LINE karierni gumb prijava webinar
Delodajalci svoje podjetje in prosta delovna mesta predstavijo na virtualnih stojnicah. Z motiviranimi iskalci zaposlitve klepetate v diskretnem okolju preko preprostega klepetalnika, opravite lahko video razgovore in pridobite prijave na prosta delovna mesta oziroma zbirate bazo potencialnih novih sodelavcev. Na sejem se lahko podate s svojega računalnika, tablice ali pametnega telefona, poleg tega lahko sodelujejo tudi vaši ključni kadri.

Online karierni sejem svoja virtualna vrata ponovno odpira januarja 2020. Potekal bo od srede, 22. januarja,
do vključno nedelje, 26. januarja 2020, med 10:00 in 20:00 uro. Iskalci zaposlitve imajo dodatnih tri dni za prijavo na prosta delovna mesta ali vpis v bazo življenjepisov delodajalca.

Oglejte si celotno PONUDBO.

V svetu so virtualni karierni sejmi stalnica. Izkoristite vse prednosti sejma tudi sami. Sejem je za obiskovalce brezplačen.

Prednosti on line kariernega sejma

KAKOVOSTNI
KANDIDATI

Online zaposlitveni sejem je prepoznan
med potencialni kandidati. Prvi online zaposlitveni sejem je lani obiskalo
5.429 potencialnih kandidatov.

Zaradi anonimnosti online karierni sejem obišče več primernih kandidatov. Naše izkušnje potrjujejo, da online sejme obišče veliko zaposlenih kandidatov z izkušnjami, ki se ne udeležujejo klasičnih sejmov, saj ti ne zagotavljajo anonimnosti, in strokovnjakov, ki niso aktivni iskalci zaposlitve.

Z udeležbo na sejmu boste dostopali do 5 – krat več kandidatov kot po klasični poti iskanja novega kadra. Online razstavni prostor vašega podjetja bo za potencialne kandidate odprt 5 dni.

DIGITALNI HEADHUNTING

S posebno oblikovanim iskalnikom boste lahko nagovarjali več kandidatov
v realnem času. Nič več pasivnega čakanja, da vas primerni kandidati nagovorijo.

Preko oblikovanega iskalnika, boste lahko identificirali primerne kandidate in jih privabili v vaše delovno okolje.

PRIHRANKI

Udeležba na sejmu za vas predstavlja prihranek časa in denarja. Klasični headhunting vas stane lahko tudi 3 bruto plače ali več, na sejmu pa z enkratnim vložkom v realnem času klepetate z več ustreznimi kandidati.

Na sejem lahko dostopate od kjerkoli, tudi vaše pisarne, tako odpadejo dodatni stroški povezani s prevozi, promocijskimi materiali, idr.

PREPOZNAVNOST -
DVIG UGLEDA
BLAGOVNE ZNAMKE

Z iskanjem kadra preko online
kariernega sejma boste vplivali tudi na dvig prepoznavnosti vašega podjetja.
Vaše podjetje boste potencialnim kandidatom lahko predstavili z različnimi digitalnimi in video materiali na vašem virtualnem razstavnem mestu.

Poleg tega ste udeleženi tudi v širši marketinški kampanji, ki dodatno dviguje vaš ugled in prepoznavnost.

Prvi online karierni sejem v številkah, marec 2019

Prvi ON line karierni sejem v stevilkah grafika

Za več informacij smo vam z veseljem na voljo na 01 8100 202 ali nam pišite na sejem@optius.com. Vabimo vas, da si ogledate PONUDBO.

Skupaj bomo poiskali najustreznejšo obliko sodelovanja za vaše podjetje.

REŠITVE PO MERI

V kolikor bi želeli organizirati samostojni on-line sejem ki je lahko namenjen tudi drugim oblikam povezovanja, smo vam z veseljem na voljo na
01 81 00 202 ali sejem@optius.com.