Digitalna solidarnost: brezplačna objava vaših kadrovskih oglasov na optius.com

Podjetja oz. delodajalci smo v tem času pred velikimi izzivi. Kako se soočiti s trenutno situacijo? Kako ohraniti poslovanje podjetij? Kako zaposlenim ohraniti delovna mesta in na drugi strani zapolniti tista, kjer se pojavljajo večje potrebe. Verjetno se tudi vaše podjetje sooča s tem kako in kje pridobiti nove posle ter kako jih izpeljati za dragocene kupce.

Že od vsega začetka naša ekipa sledi vrednotam kot so zaupanje in skrbnost ter pripravljenost pomagati našim uporabnikom.

Glede na te okoliščine smo se pri Optiusu odločili, da vam pri tem pomagamo in tudi mi prispevamo k solidarnosti v družbi, gospodarstvu.

Torej, če imate ali boste v kratkem imeli potrebe po novih sodelavcih, vam ponujamo BREZPLAČNO oglaševanje v sklopu Optimum neomejene naročnine, najmanj do 10. maja 2020.

Omenjena ponudba omogoča:

  • Objavo  neomejenega števila zaposlitvenih oglasov z vašim logotipom
  • Neomejeno količino besedila v zaposlitvenih oglasih
  • Neomejen dostop do enostavnih e-orodij portala Optius: upravljanje oglasov, pregled prijav kandidatov, selekcije, komunikacije z kandidati, idr.
  • Objavo posameznega oglasa do 30 dni
  • 2 x obveščanje ustreznih kandidatov preko E-informatorja (dan po objavi in dan pred iztekom oglasa) o vsakem vašem oglasu
  • brezplačno delitev oglasov v novi mobilni aplikaciji GO4Jobs
  • Logotip na spisku oglasov

V kolikor imate potrebo po kadru, lahko izkoristite brezplačne objave zaposlitvenih oglasov do 10. 5. 2020, brez obveznosti za naprej.
V kolikor bo potrebno, bomo obdobje brezplačnih objav podaljšali.

Primer izgleda oglasa:
Optius PrimerSimplOglasa senca

V kolikor bi želeli izkoristiti to posebno ponudbo in si v tem času omogočiti brezplačne objave zaposlitvenih oglasov je dovolj, da nam na oglasevanje@optius.com pošljete svoje sporočilo, da vam aktiviramo  to ponudbo. V kolikor še nikoli niste koristili storitev našega portala pa vas prosimo, da predhodno opravite še brezplačno registracijo.

Še namig, kako izpeljati  razgovore za zaposlitev preko digitalnih kanalov si preberite v članku.

V upanju, da smo vam tako rešili »delček« težav vam želimo vse dobro in ostanite zdravi.

Ekipa Optius.com

Kategorije: Novice za delodajalce