Novice

gibanje trg dela julij

Pregled dogajanja na trgu dela v mesecu juliju

Morda ravno v teh vročih poletnih dneh iščete novo zaposlitev, razmišljate o menjavi delovnega mesta ali iščete nove sodelavce? Vas zanima, kaj si lahko v teh negotovih časih obetate na trgu dela?

online delavnica razgovor slika

Kako se pripraviti na zaposlitveni razgovor - Optius spletna delavnica

Za vas smo pripravili brezplačno delavnico z naslovom "Kako se pripraviti na zaposlitveni razgovor". Opremili vas bomo z uporabnimi napotki »iz terena«, da boste dobro pripravljeni za razgovor.

MPV slika

Vabilo na predstavitev projekta "Mladi v praksi"

Celjski mladinski center bo v mesecu septembru izvajal projekt »Mladi v praksi- MVP«, namenjen mladim brezposelnim na območju Savinjske, Posavske in Jugovzhodne Slovenije.

trg dela

Pregled aktualnega dogajanja na trgu dela

Morda iščete zaposlitev ali razmišljate o menjavi službe? Ne veste, kaj v teh negotovih časih pričakovati na trgu dela in kdo bo sploh še zaposloval? Za vas smo pripravili pregled dogajanja na področju trga dela.

online dalvnica

Kako pritegniti delodajalca z OPTImalnim življenjepisom - Optius spletna delavnica

Za vas smo pripravili brezplačno delavnico z naslovom "Kako pritegniti delodajalca z OPTImalnim življenjepisom". Opremili vas bomo z uporabnimi napotki »iz terena«, da bo vaš življenjepis pripravljen optimalno.

optius namizje2

Optius.com - praznuje 10. rojstni dan

Naš in vaš karierno zaposlitveni portal Optius v mesecu maju praznuje že 10. leto delovanja.

Elektronski bolniski list

Uvedba elektronskega bolniškega lista

S 1. januarjem 2020 je stopil v veljavo elektronski bolniški list, kar pomeni, da so jih družinski zdravniki in pediatri že pričeli izdajati.

Delodajaci bodo zaposlovali v prvi polovici leta 2020

Optimistične napovedi zaposlovanja za prvo polovico leta 2020

Rezultati najnovejše raziskave Zavoda RS za zaposlovanje za prvo polovico prihodnjega leta so optimistične. Delodajalci bodo zaposlovali.

dan odprtih vrat november 2019

Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva

Dogodek je namenjen šolski mladini in njihovim staršem, srednješolcem, študentom in iskalcem zaposlitve, ki si želijo novih kariernih izzivov.

govorica telesa

Govorica telesa na zaposlitvenem razgovoru - predavanje

Vabljeni na predavanje o telesni govorici, ki jo pripravljajo v knjižnici Otona Župančiča. Spoznali boste osnovne zakonitosti telesne govorice in kako jo lahko nadzorujemo v stresnih situacijah.