Novice

image11

Se zavedamo pomena našega duševnega zdravja tudi na delovnem mestu?

Duševnemu zdravju na delovnem mestu še nikoli nismo pripisovali takšne pomembnosti kot danes, ko smo sredi epidemije covida-19. V času vsesplošnega nezadovoljstva v družbi, ki smo mu priča, se je pokazalo, koliko so delodajalci vlagali v to, da se zaposleni tudi na delovnem mestu počutijo dobro (še posebej, če opravljajo hibridno delo) in kako pomembna je pri tem vloga vodij, ki vedo, kako se odzvati v kriznih situacijah.

webinar placa 320x180

Webinar: Kako je sestavljena moja plača? Z odvetnikom Damijanom Gregorcem

Plača vsakega zaposlenega je po zakonu sestavljena iz več delov, ki morajo biti zaposlenemu ob izplačilu plače tudi prikazani v pisnem obračunu. Pa zaposleni dejansko vemo kako je sestavljena naša plača?

karierni avtobus

Nefiks karierni avtobus - 31. avgust 2021

Nefiks v okviru projekta Nefiks karierne rešitve organizira Nefiks karierni avtobus, ki bo mlade iskalce zaposlitve brezplačno popeljal do potencialnih delodajalcev.

prejem zivljenjepisa

Ali veš katero obliko življenjepisa kadroviki najpogosteje prejmejo?

Priprava ustreznega življenjepisa je pred prijavo na prosto delovno mesto je ključnega pomena. Proaktiven iskalec zaposlitve se zaveda, da na posamezna prosta delovna mesta kadroviki lahko prejmejo tudi po več sto življenjepisov, še posebej, če gre za delovna mesta, kjer je kandidatov za delo veliko, zato je ključno, da vaš življenjepis izstopa iz množice.

racunalnik napredni iskalnik optius2

Napredno iskanje na portalu Optius.com

Ste že uporabili naš napredni iskalnik, ki vam omogoča bolj personalizirano iskanje po prostih delovnih mestih?

Gen i zaposluje 2030

Podjetje GEN-I napoveduje večje zaposlovanje

Z jasnim trajnostnim poslanstvom in vrhunsko ekipo bo GEN-I do leta 2030 na področju zelene energije zaposlil med 600 in 700 novih sodelavcev.

Delavnica 8 6 2021 razgovor

Optius spletna delavnica: Kako na zaposlitvenem razgovoru navdušiti delodajalca?

Vabljeni, da se nam pridružite na brezplačni delavnici, kjer bomo z vami delili nasvete za uspešno izpeljan službeni intervju.

Zoom delavnica sreda

Optius spletna delavnica: Kako pritegniti delodajalca z OPTImalnim življenjepisom?

Brezplačna online delavnica, kjer vam bomo predstavili najnovejše smernice za pripravo optimalnega življenjepisa ali posodobitev že obstoječega CV-ja.

optius praznuje 11 let

Optius.com praznuje 11 let

Karierno zaposlitveni portal Optius je postal najstnik. Danes 5 maja 2021 praznuje že 11. rojstni dan.

Delavnica 14. 4. 2021 optius viola

Optius spletna delavnica: Kako se pripraviti na zaposlitveni razgovor?

Za vas smo pripravili brezplačno delavnico z naslovom "Kako se pripraviti na zaposlitveni razgovor". Opremili vas bomo z uporabnimi napotki »iz terena«, da boste dobro pripravljeni za razgovor.