Vzdrževalec strojnih naprav in objektov – mehatronik (v Enoti Duplica) m/ž

JATA EMONA d.o.o.

  • Datum objave: | 8. 3. 2024
  • Prijave do: | 7. 4. 2024
  • Kraj dela | Duplica pri Kamniku

Prijava na delovno mesto

Oglas ni več objavljen.

Opis delovnega mesta

Delo obsega instaliranje in vzdrževanje proizvodnih ter ostalih strojev in naprav, vzdrževanje zgradb in objektov, izdelovanje enostavnejših nadomestnih delov, zagotavljanje preventivnega in intervencijskega in vzdrževanja, odprava različnih okvar in druga podobna dela, izvajanje operativnih planov vzdrževanja, urejanje in vzdrževanje različne dokumentacije in evidenc. Delo se bo opravljalo na Enoti Duplica, Korenova cesta 2, Kamnik in po potrebi tudi na drugih enotah družbe.

Pričakujemo

Od vas pričakujemo, da imate ustrezno izobrazbo tehnične smeri - Tehnik mehatronike, Mehatronik operater, ali druge ustrezne tehnične smeri (najmanj V. stopnja izobrazbe). Zaželjeno je, da imate atest za varilca ter izpit za vožnjo B kategorije vozil ter vsaj pol leta delovnih izkušenj. Zaželen je tudi tečaj za upravljanje viličarja (ni pa nujno, lahko se opravi tudi pri nas).

Ponujamo

Delovno razmerje se bo sklenilo za določen čas pol leta z dvomesečnim poskusnim delom in z možnostjo podaljšanja, tudi za nedoločen čas.

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Oglas ni več objavljen.

JATA EMONA d.o.o.

Največja vrednost našega dela je povezovanje pravih ljudi s pravimi delovnimi mesti, zato vas vabimo, da se nam oglasite z vašo prijavo na delovno mesto

Vzdrževalec strojnih naprav in objektov – mehatronik (v Enoti Duplica)

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.