Strokovni delavec m/ž

Želva d.o.o.

  • Datum objave: 6. 4. 2021
  • Prijave do:18. 4. 2021
  • Kraj dela: Ljubljana, Ljubljana in občasno teren
Nazaj na seznam

Želva d.o.o.

Invalidsko podjetje Želva d.o.o. zaposli Strokovnega delavca za čas projekta, in sicer do 31.3.2022.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Izvajanje samostojnih strokovnih nalog in nalog povezanih s pomočjo strokovnemu vodji projekta, priprava poročil, evalvacij in strokovne dokumentacije, sodelovanje s predstavniki strokovnih institucij, organizacija in spremljanje storitev socialnega vključevanja, komunikacija z izvajalci storitev socialnega vključevanja in pridruženimi partnerji, ki sodelujejo v projektu, povezovanje mreže, nabor in izbor uporabnikov, izdelava osebnega načrta za vključitev uporabnika v program, motiviranje, opolnomočenje in spremljanje uporabnikov pri izvajanju osebnega načrta, spremljanje zakonodaje s svojega delovnega področja, Opravljanje drugih nalog v povezavi z delovnim področjem in po naročilu direktorja

Delovni čas
polni delovni čas

Pričakujemo

Zahtevane delovne izkušnje
0 - 1 leto
Od kandidata pričakujemo:

Od kandidata pričakujemo univerzitetno izobrazbo pedagoške, psihološke, sociološke, socialne ali druge ustrezne smeri s področja socialnega varstva in obvezno opravljen strokovni izpit na področju socialnega varstva po 69. členu Zakona o socialnem varstvu (UL RS št. 3/07).

Ponujamo

Delovno mesto ponuja:

Ponujamo zaposlitev za določen čas, za čas projekta, in sicer do 31.3.2022.
1 mesec poskusnega dela

Prijava na delovno mesto

Kandidati z univerzitetno izobrazbo in opravljenim strokovnim izpitom iz socialnega varstva naj svoje vloge z življenjepisom pošljejo najkasneje do 18.4.2021, preko portala Optius. 

Želva d.o.o.

Ulica Alme Sodnik 6

1000 Ljubljana

Kadrovska služba - Ana Šoštar