Inženir m/ž

Adria Tehnika, d.o.o.

  • Datum objave:20. 11. 2023
  • Prijave do:20. 12. 2023
  • Kraj dela: Zgornji Brnik, Brnik - Aerodrom
Nazaj na seznam

Adria Tehnika, d.o.o.

Podjetje Adria Tehnika s sedežem na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana je eno vodilnih podjetij za vzdrževanje, servisiranje in delovanje letal z več kot 60 let izkušenj. Specializirano je za bazno in linijsko vzdrževanje letal v skladu z zahtevami EASA Del 145. Adria Tehnika je tudi imetnik potrdila po Delu 147 – certifikata za tehnično usposabljanje.

V celoti opremljenih hangarjih s potrebnimi orodji in opremo, Adria Tehnika izvaja vzdrževanje najbolj razširjenih ozkotrupnih letal največjih proizvajalcev, kot so: Airbus, MHIRJ (Bombardier) CRJ – za katere je Adria Tehnika pooblaščeni servisni center.

S pomočjo delavnic Adria Tehnika ponuja vzdrževalne storitve na vseh ravneh, od dnevnih pregledov do vključno največjih vzdrževalnih pregledov (t.i.D-pregledov), in najzahtevnejše modifikacije strukture, če omenimo samo nekaj primerov. Slovensko podjetje Adria Tehnika si je ustvarilo dober sloves med letalskimi družbami, zahvaljujoč visoko motiviranemu in usposobljenemu osebju, konkurenčnimi časi izvedbe pregledov, zavezanosti kakovosti, prilagodljivosti in konkurenčnim cenam.

Zahvaljujoč desetletjem izkušenj v letalski industriji, več kot 70 strankam na treh celinah in ugodni geografski lokaciji v središču Evrope ima Adria Tehnika zelo močan položaj na evropskem trgu.

Opis delovnega mesta

 
  • Pripravljanje delovne dokumentacije za dela na letalih in v delavnicah z definiranjem vrste in količine potrebnega materiala
Delovni čas
polni delovni čas

Pričakujemo

Zahtevana izobrazba
VI/2., VII., VIII/1.
 
  • znanje angleškega jezika,
  • poznavanje dela z računalnikom v MS Office,
  • fakultetna izobrazba strojne ali elektro smeri

Izbrani kandidat bo moral predložiti potrdilo o nekaznovanosti in potrdilo, da ni v kazenskem postopku.

Ponujamo

 
  • razgibano in dinamično delo
  • mentorja, ki je strokovno usposobljen

Prijava na delovno mesto

Če se želite pridružiti naši ekipi, ki deluje v dejavnosti vzdrževanja letal in izpolnjujete navedene pogoje, vas vabimo, da svojo prijavo skupaj z življenjepisom in kontaktnimi podatki pošljete najkasneje do 20. 12. 2023 preko portala Optius.