Izjave zadovoljnih uporabnikov

 "Odpust po trdem in lojalnem delu več kot 30 let za enega delodajalca je velik šok. Usoda pa je hotela da sem srečal podjetje Optius in njihov fantastičen portal. Portal je orodje za iskanje nove zaposlitve, za tem pa stoji fantastična ekipa ljudi, ki mi je ves čas iskanja zaposlitve pomagala preko seminarjev, podajanja informacij, aktivnega vključevanja v virtualni sejem in v medije, kjer sem lahko delil svojo zgodbo. Sedaj je moj uspeh, tudi njihov uspeh – hvala."

Milko


"Sem uporabnik portala mojaZaposlitev, danes Optius.com. Pred kratkim sem našel službo in v tem smislu sem želel pohvaliti vaš portal saj je zelo pregleden in vsebuje koristne in uporabne vsebine. Iskanje službe, je lepo razdeljeno na kategorije in iskanje se da dokaj precizno določiti. Udeležil sem se tudi delavnice za pisanje življenjepisov in spremnih pisem, ki jo je vodila Mojca Tomšič je bila zelo uporabna in precizna. S pomočjo delavnice, ter iskreno ter nadaljnjo nesebično pomočjo Kristine Zalaznik, sem definiral 2 tipa življenjepisa in par form spremnih ter motivacijskih pisem. Tovrstna priprava mi je pripomogla pri moji samozavesti in pozitivnosti pri razgovorih za službo. Kot sem povedal, danes sem zaposlen in še enkrat zahvaljujem celotnem Optius kolektivu za iskreno pomoč. "

Igor


"Realizirali ste koristno idejo, ki je vaši konkurenti na trgu niso ponudili. Pohvaliti moram kvalitetno izvedbo delavnice, vaše kompetentne odgovore ter nasvete, ki sem jih upošteval in prilagodil moj CV."

Dušan

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.