Pregled trga dela

Ponujamo vam novo HR storitev, s katero boste dobili boljši vpogled v trg dela in bazen kandidatov, ki bi bili potencialno primerni za vaše podjetje. Ponudbo si lahko ogledate TUKAJ.

V sklopu storitve Pregleda trga dela Linkedina dobite:

  • Seznam vaših konkurentov (omogoča vam lažjo orientacijo v katerih so potencialni kandidati zaposleni). Seznam konkurentov vključuje informacijo o tem, koliko aktivnih zaposlitvenih oglasov imajo konkurenti trenutno objavljenih na različnih platformah. Ta vam omogoča vpogled na trenutno aktivnostjo zaposlovanja podobnega kadra, kot ga iščete sami.
  • Seznam potencialnih kandidatov (iz Linkedina) za delovno mesto, ki ga želite zapolniti z najbolj primernim kandidatom (**nabor kandidatov je sestavljen iz javno dostopnih baz in virov in vključuje: ime in priimek, trenutno pozicijo/delovno mesto, pridobljeno izobrazbo in naziv zadnjega delodajalca. Razširjena storitev omogoča tudi kontaktiranje potencialnih kandidatov s strani Optius.com svetovalca.*
  • Usmeritve kako nagovoriti potencialne kandidate.


Cena pregleda trga dela: 600 € + DDV
Razširjena storitev: 950 + DDV

*kontaktiranje s strani Optius.com svetovalca ne zajema opravljanja razgovorov ampak informiranje potencialnih kandidatov preko InMail sporočil o prostem delovnem mestu.

** nabor kandidatov: število potencialnih kandidatov do 20 oseb; odvisno tudi od delovnega mesta