HR klub ekskurzija maj 2024: Obisk podjetij Adria dom, Akrapovič in Polycom

Z veseljem naznanjamo, da za vas organiziramo že drugo HR KADROVSKO EKSKURZIJO v okviru Optius HR Kluba. Tokrat gremo v Črnomelj, kjer se boste lahko seznaniti z dosežki in inovacijami treh uspešnih  podjetij in primerov dobrih praks na področju vodenja ljudi.

KDAJ? v sredo, 15. 5. 2024,
KJE? dobimo se na parkirišču P+R Dolgi most, Ljubljana
CENA: 98 EUR + DDV
PRIJAVA? preko spletnega obrazca


logo 14

Adria Dom je hitro rastoče, razvojno in tržno usmerjeno podjetje, s skoraj 100% izvozom, eden največjih in najuglednejših zaposlovalcev v Beli krajini. Kot proizvajalec sodobnih namestitvenih produktov se z ustvarjanjem trendov in celovitih rešitev za bivanje, uvrščamo med najuspešnejša podjetja v turistični industriji v Evropi. Mobilne in modularne hiše, glamping šotore ter plavajoče hiše tržimo na več kot 30 različnih trgov, kampom, letoviščem, upravljalcem namestitev na počitniških destinacijah po Evropi in svetu.


Polycom logotip pozitiv na belii RGB

Podjetje deluje od leta 1985 in je v lasti dveh bratov Iztoka in Igorja Stanonika. Sedež podjetja je v Poljanah nad Škofjo Loko, podružnico imamo v Črnomlju. Trenutno imamo cca. 300 sodelavcev. Smo inovativen in kakovosten ponudnik celovitih razvojnih rešitev za avtomobilsko in druge industrije. Ukvarjamo se z brizganjem plastike in orodjarstvom. Sledimo načelu: Blizu ljudem in usmerjeni v prihodnost.


Akrapovic Logo2

Podjetje je pred več kot tridesetimi leti ustanovil nekdanji motociklistični dirkač Igor Akrapovič, mednarodni ugled pa si je pridobilo z uspešno podporo vodilnih dirkalnih ekip. Podjetje Akrapovič se lahko pohvali s tehnično podporo več kot 170 svetovnim prvakom. Vizija in ideje, kako izboljšati najboljše, so temelji dosežkov podjetja Akrapovič. Naša zgodba temelji na odličnosti izobraženih, visoko usposobljenih, predanih in strastnih zaposlenih


Pred kosilom bo tekla še diskusija s strani članov HR knjižnega kluba o »izbrani« knjigi avtorja: Daniel Coyle z naslovom "SKRIVNOST SODELOVANJA«. Vljudno vabljeni k branju, saj je bila razglašena za najboljšo poslovno knjigo leta 2023.

HR klub ekskurzija 2024 program2

*pridružujemo si pravico do spremembe programa

Ta dan bo tudi veliko priložnosti za spoznavanje ostalih članov Optius HR kluba ter izmenjavi dobrih praks, vtisov, izkušenj in idej.

gumb prijavi se vijola + PISCICA6


Z vami bomo:

HR ekskurzija Nina2

Že več kot 20 let sem odgovorna za področje ravnanja z ljudmi. Sooblikujem kulturo našega podjetja, nenehno spremljam, razvijam in implementiram nove kadrovske prakse ter navdušujem zaposlene za njihovo uporabo. Navdihujejo me motivirani zaposleni, ki so ponosni na svoj uspeh in napredek.


HR ekskurzija Tadeja3

Sama sem v podjetju 16 let, začetki z nazivom Strokovne sodelavke za kadre s 300 zaposlenimi nato od Kadrovskega managerja do Vodje kadrovanja, rasla pa je tudi številka zaposlenih, ki je trenutno na 1700. Seveda brez timskega dela s tremi bližnjimi sodelavkami, se teh gora ne bi dalo premikati. Svoj poklic opravljam z veseljem in pozitivno energijo, ki mi jo dajo preprosti in iskreni sodelavci.


HR ekskurzija barbka

V podjetju sem zaposlena 15 let in delo, ki ga opravljam me zelo veseli, saj sem stalno v stiku s sodelavci (in tudi zunanjimi strankami) in izzivov nam ne zmanjka. Vedno sem si želela »delati z ljudmi«, zato sem se odločila za študij na Fakulteti za organizacijske vede, kjer sem po končani VII. stopnji – kadrovski management, nadaljevala in zaključila študij znanstvenega magisterija – področje socialni management. V podjetju sem bila sprva edina kadrovica in sem pokrivala tako osnovno kadrovsko dejavnosti (zaposlovanje, izobraževanje, delovno pravno zakonodajo,  štipendiranje…), kot tudi sodelovanje z zunanjimi institucijami (šole, invalidska podjetja,..), zagotovitev osebne varovalne opreme, skrb za zdravje na delovnem mestu, skrb za izdajo internega časnika, organizacija dogodkov.


HR ekskurzija Sasa

Vso svojo kariero sem povezana z ljudmi, zato že štirinajsto leto uspešno vodim Optius.com, kjer so strokovnost, poštenost in zaupnost do poslovnih partnerjev moje temeljne vrednote. Preko Optius HR Kluba, ki sem ga ustanovila pred štirimi leti in ki danes šteje že 400 članov, skupaj z vami iščemo tiste rešitve, ki se zdijo »misija nemogoče«. Pobuda za prvi HR klub in januarja 2024 lansiran še prvi  HR knjižni klub je nastala iz želje vam kadrovskim managerjem ponuditi drugačen pristop za deljenje HR praks, kot tudi za spoznavanja in druženja kjer se kadrovika ne samo posluša, temveč tudi sliši.


gumb prijavi se vijola + PISCICA7

Pohitite, število mest je omejeno na 25 oseb. Vabljena do 1 oseba iz istega podjetja.


Organizator HR ekskurzija:

Optius logo 2022 zaposlitveni portal za nove case2

 

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.