Mnenja naših strank

"Za sodelovanje s portalom Optius smo se že pred leti odločili iz več razlogov. Optius je drugačen od konkurence. Pomemben jim je osebni stik s kadroviki v partnerskih podjetjih. Mar jim je, da je odziv na oglas čim boljši in se vedno potrudijo uporabiti tudi druge kanale oglaševanja, kadar je to potrebno. Prav tako pa smo s portalom Optius sodelovali tudi na on-line zaposlitvenem sejmu. Odziv kandidatov je bil odličen, virtualna klepetalnica nam je omogočila hitre razgovore in posledično nove zapolnitve."

Alenka Majcen, HR Manager, Harvey Norman Trading d.o.o.


"Gospodarska zbornica Slovenije zadnjih pet let pri zaposlovanju novih sodelavcev sodeluje z zaposlitvenim portalom Optius. Odzivnost ekipe portala je odlična, njihova storitev se nadgrajuje tudi z objavami v drugih medijih, če je to zaradi deficitarnosti iskanega poklica potrebno. V vseh letih beležimo le uspešno sodelovanje z ekipo Optiusa. Iskanje novih sodelavcev je odgovorna in zahtevna naloga vsakega delodajalca. Podpora portala Optius bistveno skrajša čas iskanja, kar je izjemnega pomena."

Andreja Sever, Služba za kadre, Gospodarska zbornica Slovenije


 "S portalom Optius.com imamo v podjetju Akrapovič d. d. izredno pozitivne izkušnje. S profesionalnim odnosom in z visoko odzivnostjo nam omogočajo hitro objavo oglasov za delo in s tem pripomorejo k tekočemu postopku zaposlovanja novih sodelavcev. Svojo strokovnost nadgrajujejo z odlično organizacijo HR izobraževanj in predavanj in nam udeležencem ponujajo kakovostne informativne, izobraževalne in praktične vsebine."

Tadeja Štrubelj Klemen, Vodja kadrovanja, Akrapovič d. d.


 "Na kariernem portalu Optius.com redno in že dlje časa oglašujemo ter na ta način iščemo visoko izobražen kader za različne pozicije. Na oglase se nam prijavi dovolj ustreznih kandidatov, tudi inženirjev, ki jih povabimo na razgovor na podlagi opisanih delovnih izkušenj, izobrazbe in kompetenc v CV. Ker pa naše podjetje sodeluje na mednarodnih projektih, od kandidatov pričakujemo znanje tujih jezikov in pripravljenost na občasno delo v tujini. Po objavi oglasa na portalu največkrat pregledujemo prijave, kandidatom pošiljamo različna obvestila, izvozimo seznam vseh prijavljenih in vanj dopisujemo lastna opažanja. Za podporo pri oblikovanju zaposlitvenih potreb skrbi odlična ekipa podjetja Moja zaposlitev d.o.o., ki nas s sodobnimi pristopi povezuje z zainteresiranimi iskalci kariernih priložnosti."

Alenka Kadivec, Strokovna sodelavka za področje kadrov, Comita d.d.


"Preko Baze CV-jev sem uspel najti sodelavko, s katero sem izredno zadovoljen, prav tako pa mi pravi tudi ona. Morda je razlog v tem, da sicer kandidati pri običajnih predstavitvah svoje prijave prilagodijo pričakovanju delodajalca, če pa je CV napisan vnaprej, pa je bolj nevtralen. Baza CV-jev je po mojih izkušnjah odlična možnost in upam, da jo boste pri Optiusu razvijali še naprej."

Jure Pogačnik, univ. dipl. prav., direktor, Bonamico d.o.o.