Kako poiskati zaposlitev s pomočjo aplikacije GO4 Jobs?

Vsa delovna mesta, ki so objavljena na našem portalu lahko pregledujete tudi na mobilni aplikaciji, ki je povsem enostavna za uporabo.

Naš karierni portal Optius.com se je partnersko povezal  z razvijalci mobilne aplikacije GO4 Jobs. Aplikacija je na voljo tako za uporabnike Android kot iOS naprav, njena namestitev pa je brezplačna.

Uporaba aplikacije je povsem enostavna, postopek pa si lahko preberete v spodnjih štirih nasvetih.

Nasveti za uporabo aplikacije, s katero lahko poiščete pravo zaposlitev za vas:

  1. Ustvarite profil: Uporaba aplikacije je povsem enostavna, pred prvo uporabo je potrebna registracija, nato se povsem enostavno prijavite v vaš profil.
  2. Izberite želeno kategorijo in lokacijo prostih delovnih mest: Nastavite področje dela, ki vas zanima in vklopite obvestila, ki jih boste prejeli na svojo napravo, ko se bo pojavil nov zaposlitveni oglas. Prav tako nastavite lokacijo in radij, v katerem bi želeli poiskati delovno mesto.
  3. Pregledujte delovna mesta, ki ustrezajo kriterijem in bodite obveščeni direktno na svoj telefon: na svojo napravo boste dobili obvestila po kategorijah in lokaciji – obvestila boste prejeli ne glede na to, kje se nahajate. Nastavitve lahko spreminjate in tako določite, kakšne zaposlitvene oglase želite pregledovati.
  4. Prijavite se na zaposlitveni oglas: za prijavo na zaposlitveni oglas imate na voljo več načinov – telefonski klic, prijavo preko elektronske pošte ali spletno prijavo. Oglase, ki so vam najbolj všeč lahko dodate med priljubljene ali pa jih blokiraš, da se ne prikazujejo več.

Aplikacijo lahko naložite tako uporabniki Android kot iOS naprav, na voljo je v Google Play trgovini in v App Store.

GO4Jobs letak kocke 2