VSISI d.o.o.

VSI.SI je mlado podjetje pozitivnih, kreativnih in predanih ljudi. Vsako novo nalogo vidimo kot izziv in priložnost za implementiranje najnovejših spoznanj v optimizaciji spletnih strani. Dosledno upoštevamo vaše želje, hkrati pa vam ponudimo tudi rešitve, ki bodo vašo spletno stran povzdignile še višje. Z vpisom v naš poslovni imenik VSI.SI boste ne samo zvišali pozicije vaše spletne strani, pač pa boste z optimiziranimi vsebinami zapolnili tudi elektronsko tržno nišo. Vsebine, spisane posebej za poslovni imenik VSI.SI in povezave s spletno stranjo vašega podjetja, bodo začrtale vašo pot do še večjega uspeha. Ta korak vam bo prinesel veliko novih obiskovalcev, kar pomeni več potencialnih strank v primerjavi s klasičnimi marketinškimi tehnikami. V našem podjetju VSI.SI bomo skozi cel proces optimizacije tesno sodelovali z vami in nato v obojestransko zadovoljstvo želi sadove vašega in posledično tudi našega uspeha. Bodite tudi vi v družbi velikih - pridružite se nam! Skupaj bomo pod taktirko izkušenosti in znanja posegli po zvezdah!

Posredovanje oglaševalskega prostora. Spletni marketing.

Davčna št.60414022
Matična št.3977765000
Spletna stranhttp://www.vsi.si
Zaposlenih0
NaslovŠmartinska cesta 134a
Pošta1000
KrajLjubljana

Vizija

Vsisi d.o.o. ima cilj postati in ostati vodilno podjetje na področju spletnega marketinga v Sloveniji. S poslovnim modelom in poslovno idejo www.vsi.si imamo cilj vstopiti v globalno podjetje WSI CORPORATE, ki ga zastopamo že vrsto let. Podjetje WSI je že prisotno v 87 državah sveta, kar pomeni, da bomo po tej poti hitro vstopili v veliko število držav, sami pa že vstopamo v države bivše Jugoslavije.

Cilji

Cilji v vseh državah so enaki kot v Sloveniji. Gradimo najbolj obiskano spletno stran www.vsi.si . Za uresničitev zadanega cilja potrebujemo kvaliteno ekipo od prodaje do razvoja.

Storitve in/ali izdelki

Gre za storitve spletnega marketinga ter izdelava in optimizacije spletnih strani. Orodje www.vsi.si nam pri tem odločilno pomaga.