G - M & M d.o.o.

Podjetje G-M&M TRGOVINA se ponaša z več kot 40 –letno zgodovino uspešnega trženja blagovnih znamk mednarodne korporacije Black&Decker, kasneje, po združitvi s Stanley-em, preimenovano v SBD (StanleyBlack&Decker) na področju Slovenije in držav nekdanje Jugoslavije. V tem obdobju nenehne rasti  in razvoja je podjetje vzpostavilo  mrežo pogodbenih servisnih centrov  na celotnem tržišču s hitrim odzivom  in kvalitetnimi popravili  ter oskrbo z rezervnimi deli. To je omogočilo utrditev pozicije blagovnih znamk: DeWalt, STANLEY in BLACK+DECKER na  tržiščih, ki jih pokrivamo.

V letu 2019 smo razširili prodajni program  s kvalitetnimi proizvodi renomiranega poljskega  proizvajalca PROFIX na področje ročnega orodja in pribora linije PROLINE ter visokokvalitetne linije zaščitnih  oblek in zaščitne opreme LAHTI. Ti dve blagovni znamki predstavljata novost na trgih G-M&M-a. Prepričani smo, da bo G-M&M s tako razširjeno ponudbo  še bolje zadovoljeval svoje kupce v široko razvejani prodajni mreži na več kot 700  prodajnih mestih na celotnem tržišču.

Že v tem trenutku razmišljamo še o nadaljnji širitvi  ponudbe  iz bogate palete produktov PROFIX-a v naslednjih letih s ciljem postopnega prevzemanja položaja No.1 na vseh tržiščih, ki jih  G-M&M TRGOVINA oskrbuje. Pri tem se bomo usmerili na razvoj in širitev servisne mreže in vseh poprodajnih aktivnosti. G-M&M TRGOVINA se ponaša z ekselentno marketinško podporo,  atraktivnimi postavitvami in opremo prodajnih mest.

Naslov
Pošta1290
PoštaGrosuplje
Telefon01 7866500
Emailservis@g-mm.si
Spletna strang-mm.si/
DejavnostElektrični stroji in naprave; Orodjarstvo; Trgovina
Število zaposlenih20 do 49 zaposlenih
Davčna št.54645301
Matična št.5803039000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/G-M-M-PROIZVODNJA-D-O-O